Kasten

Design kasten van Scandinavisch design, je spullen wegzetten was nog nooit zo leuk. Zet je boeken, verslagen of je huiswerk weg in een van onze Scandinavische design kasten. Je kunt kiezen uit standalone design kasten en geschakelde systeemkasten. Deze laatste categorie maakt het mogelijk een oneindig lange rij kast te creëren, waarbij je creativiteit en verbeeldingsvermogen de lengte bepalen.

Blader door de categorie kasten

Design wandkasten

Boekenplanken & wandkasten

Boekenplanken en wandkasten van bekende Scandinavische merken als Gubi, Artek, Asplund en Normann Copenhagen vindt u hier. Diverse design planken voor aan de muur van groot to klein.

Shop wandkasten

Design dressoirs

Dressoirs & boekenkasten

Handige kledingrekken, een mooie collectie dressoirs en vloerkasten van hoge kwaliteit voor uw boeken.

Shop dressoirs


Design tv meubelen

Design TV Meubelen

De TV is inmiddels niet meer weg te denken uit ons interieur. Daar past dan ook een mooi meubel bij. Blader door onze categorie Scandinavische TV meubelen van merken als Ruijch en Asplund.

Shop tv meubelen 

Selecteer uw categorie naar keuze om de producten te bekijken

 


Het vinden van Scandinavische design kasten

Hiervoor hebben we Scandinavië afgestruind op zoek naar de typische Scandinavische design kast. Wat blijkt: Een typische Scandinavische kast is strak vormgeven, vaak open in ontwerp en is gemaakt van duurzame materialen. Zo weten we zeker dat we het neusje van de zalm van de design kasten in huis hebben gehaald. Zo hebben we design boekenkasten en planken om al je boeken in op te bergen of minimalistische design planken om aan je muur te bevestigen. Verder hebben we een ruim aanbod van open en gesloten design kledingkasten.

 

Hulp bij het uitzoeken van je Scandinavische design kast

Wij doen ons uiterste best om je te helpen om voor jou de beste design kast te vinden. Heb je nog vragen hebben over de systeemkasten of wil je gewoon nog even iets vragen, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.