Krukken

Scandinavisch design krukken koopt u bij Sterk Online. Wij hebben een mooie collectie barkrukken en lage krukken en poefs voor u. Prachtige Scandinavische materialen zoals hout en staal worden gebruikt zodat ze vele jaren mee gaan. De tijdloze Scandinavische design krukken passen perfect in elke ruimte. Van hotel, tot restaurant of café en natuurlijk bij u thuis.

Blader door de categorie krukken

Design barkrukken

Design barkrukken

Prachtige barkrukken voor thuis aan de bar of horeca. Van massief hout tot metaal van merken als &Tradition, Artek, Gubi of Mater.

Shop barkrukken

Design krukjes en poefs

Design krukjes & poefs

Lage krukjes, poefs en voetenbankjes van bekende Scandinavische merken als Fritz Hansen, Addinterior, Artek en Norrmade. Gebruik ze als krukje voor bij de zithoek of kleine bijzettafel. Prachtige poefs om op te zitten of als voetenbankje om de benen op te rusten.

Shop krukjes & poefs


 

Selecteer de categorie naar wens om de producten te bekijken

 

 

Scandinavische design krukken

De Sterk Online collectie bevat een ruim assortiment design krukken. Van lage krukken voor thuis als aanvulling op de zithoek of als bijzettafeltje maar ook mooie hoge krukken voor aan de bar. Wenst u een groot aantal krukken te bestellen, bijvoorbeeld voor in de horeca, vraag dan vrijblijvend om een offerte bij onze klantenservice.