Stoelen

Ga er maar even voor zitten, want wij van Sterk Online hebben een adembenemende collectie design stoelen. We hebben onze Scandinavische toppers verdeeld in vijf categorieën; eetkamerstoelen, fauteuils en lounge stoelen enkinderstoelen. Veel van onze designstoelen zijn volledig naar wens aan te passen. Selecteer je kleur, materiaalsoort en lengte en creëer zo jouw ideale Scandinavische design stoel. Onze zitters worden met de hand vervaardigd in Scandinavië en bezitten een van de hoogst haalbare kwaliteit op meubelgebied. Dit betekent dat je met een vertrouwd gevoel kunt gaan zitten.

Blader door de categorie stoelen

Design Eetkamerstoelen

Design Eetkamerstoelen

We hebben bij Sterk Online een mooie selectie kwalitatieve Scandinavische design eetkamerstoelen van bekende merken als Gubi, Artek en Normann Copenhagen.

Shop eetkamerstoelen

Design Loungestoelen

Lounge stoelen

Lekker relaxen met een boek of voor de tv in een prachtige lounge stoel? Bekijk onze collectie top design fauteuils van merken als Artek, Møbel, OX Denmarq, Fjordfiesta en NORR11.

Shop lounge stoelen

Design Salontafels

Kinderstoelen

Kinderen willen natuurlijk ook graag aan tafel zitten. Bekijk hier onze collectie kinderstoelen en krukjes speciaal voor kinderen. Met opdruk of leuke kleur in de juiste afmetingen.

Shop kinderstoelen


 

Selecteer de categorie naar wens

 

 

Alleen Scandinavische design stoelen

In onze webwinkel vind je alleen design stoelen van 100% Scandinavische makelij. Rechtstreekse lijnen met onze producenten zorgen ervoor dat wij de echtheid van onze producten kunnen garanderen. Je haalt met onze stoelen dus altijd een topstuk in huis. En blijkt er bij aflevering iets mis te zijn met je product, dan doen er samen met onze merken alles aan om het probleem zo snel mogelijk voor je op te lossen.

 

Wachten op je Scandinavische design stoel

Samen met onze merken doen we er alles aan om de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten zo hoog mogelijk te houden. Het kan om die reden voorkomen dat je een aantal dagen of zelfs een aantal weken moet wachten op je design stoel. Dat is in de Scandinavische design branche heel gewoon, alle meubels worden pas gemaakt als de klant zijn bestelling plaatst. Bovendien worden vrijwel alle stoelen, barkrukken, eetkamerstoelen, fauteuils en lounge stoelen, krukken en poefs door de hand vervaardigd. Dus dat kan even duren. Maar de tijd die je er vervolgens mee kunt spenderen, duurt daardoor des te langer.

 

Scandinavische stoelen voor projecten en architecten

Ben je een architect, project inrichter of particulier die een ruimte wil voorzien van Scandinavisch design? Wij bieden gepast advies voor grotere projecten en maken daarvoor graag scherpe offertes. Mocht je een kantoor in willen richten, een terras, een kantine, een school, een hotel of een bibliotheek, dan bieden wij professioneel advies.

 

Neem voor grote orders daarom contact met ons op via onze klantenservice +31(0)646 317 114 (ma-vr 10:00 - 17:00). Je kunt ons natuurlijk ook een mail sturen op het volgende adres: info@sterkonline.nl