Møbel Copenhagen

Møbel Copenhagen is een jong Deens bedrijf dat meubels produceert in een modern Scandinavisch design. Het eenvoudige en functioneel ontwerp in de meubelen wordt altijd gecombineerd met de zorgvuldige selectie van fijne en betrouwbare materialen en goed traditioneel vakmanschap. Møbel Copenhagen bewaakt hiermee dus goed de kernwaarden voor Scandinavisch design. Møbel werkt samen met een aantal talentvolle ontwerpers met de voortdurende ambitie om nieuwe meubels te creëren in overeenstemming met de moderne geest en eisen. Bij de meubel ontwerpen van Møbel Copenhagen is de innovatieve functie en verschijning met individualiteit en flexibiliteit terug te vinden in het ontwerp.

Er staan nog geen producten in deze categorie.


Møbel Copenhagen

Møbel Copenhagen is sinds 2016 in handen van een nieuwe eigenaar die het merk nieuw leven in blaast. Het is een mooi familiebedrijf geworden en de productie zal volledig naar Denemarken worden gehaald. Daarnaast zal de verzending van de items veel duurzamer worden verzorgd. Ook is aangekondigd dat de collectie zal gaan groeien. Voorheen hete het merk Addinterior.

 

Deense design meubelen

De collectie van Møbel Copenhagen bestaat uit prachtige Deense design meubelen. De collectie is minimalistisch maar heeft door het materiaal gebruik toch een zeer warme uitstraling. De meubelen zijn van zeer hoge kwaliteit. Veel van de zittingen van de meubelen zijn gestoffeerd waarbij je kunt kiezen uit een scala aan bekleding. Zo is een object van Møbel goed toe te passen binnen de meeste interieurs. heb je een vraag over Møbel? Neem dan contact op met onze klantenservice.