New Works

New Works is een Deens design label dat is ontstaan in 2015. Onder het toeziend oog van creatief directeur Knut Benedik Humlevik werden in het begin sculpturale objecten gemaakt met kernwaarden als Natuurlijk, Experimenteel, Ruw en Ambacht. De collectie is inmiddels uitgegroeid tot prachtige sensuele meubelstukken, verlichting en accessoires met een sterk Scandinavisch karakter. De kernwaarden zijn nog altijd goed terug te vinden bij de Deense design collectie van New Works.

Meubelen van New Works

Meubelen van New Works passen in een mooie Scandinavische design traditie en zijn bij Sterk Online te bestellen. De design meubelen zijn van hoge kwaliteit, vaak gestoffeerd met de mooie Kvadrat stoffen die ervoor zorgen dat deze lang mooi blijven. De New Work meubel collectie is slank van vorm en toch zeer comfortabel. De kernwaarden van New Works komen hier duidelijk terug. De producten zijn op een eerlijke manier gemaakt. Zowel de hedendaagse kust als het vakmanschap van meubelmaker komen erin terug.

 

New Works verlichting

De lampen van het Deense merk New Works zijn bij Sterk Online te bestellen. De lampen blinken uit door het gebruik van luxe natuurlijke materialen zoals grantiet en marmer. De vormen zijn sensueel, gedurft, luxe en sculpturaal. Dit maakt de collectie design verlichting van New Works uniek.

 

New Works bij Sterk Online

Het jonge Deense design label is bij Sterk Online te bestellen. Als officieel erkend dealer van het merk kunnen wij de gehele collectie aanbieden inclusief fabriek garantie. Bij ons kunt je terrecht voor al jouw vragen over New Works en denken we graag met je mee wanneer je in een project New Works objecten wilt gebruiken. Onze klantenservice staat graag voor je klaar.