Normann Copenhagen Ace

De Normann Copenhagen Ace collectie is een serie zitmeubelen van ontwerper Hans Hornemann. De zachte gestoffeerde luxe stoelen worden geleverd in een moderne flat pack. De collectie bestaat uit een eetkamerstoel, lounge stoel, bank en voetenbankje. De Ace meubelen zijn gestoffeerd met de door Normann Copenhagen zelf ontwikkelde Nist, met een mooie Velour of zelfs met Sørensen leder in verschillende kleuren. De Ace serie is in 2016 aan de collectie van Normann Copenhagen toegevoegd en wordt gemaakt op bestelling.
 

Normann Copenhagen Ace collectie

De filosofie achter de Ace collectie is een serie meubelen dat kan worden verpakt in een platte doos en thuis gemakkelijk in elkaar kan worden gezet waarbij een luxe meubel het resultaat is. De Ace serie heeft een nonchalante en tegelijkertijd elegante uitstraling. De ontwerper Hans Hornemann is zeer geïnteresseerd in de manier van produceren en transport naar de klant. Met de huidige verstedelijking in gedachte en autoloze mensen moest de Ace serie gemakkelijk te vervoeren zijn. De Ace zitmeubelen hebben een ontspannen en stijlvol karakter.

 

Ace eetkamerstoel
Ace lounge
hans hornemann

 

Hans Hornemann

Hans Hornemann is de ontwerper van de Ace collectie voor Normann Copenhagen. Hij is geboren in 1989 en opgegroeid in Aalborg, Denemarken. Zijn interesse lag al vroeg bij mooie items in combinatie met techniek. Hij begon dan ook zijn studie Master of Engineering in Industrial Design aan de University of Aalborg waar zijn ogen voor product design werden geopend. Bij Normann Copenhagen krijgt hij volledige vrijheid. Hans Hornemann houdt van een eerlijk product waarbij je direct ziet waar het voor gebruikt dient te worden. Naast de Ace collectie maakt hij nog vele andere ontwerpen voor Normann Copenhagen en vermoedelijk komen daar nog meer bij.

 

Neem voor vragen over de Ace collectie of andere meubelen, verlichting en accessoires van Normann Copenhagen contact op met onze klantenservice. Ook voor een scherpe offerte voor zakelijk gebruik kunt u contact opnemen met de klantenservice.