De Normann Copenhagen Ace collectie is een serie zitmeubelen van ontwerper Hans Hornemann. De zachte gestoffeerde luxe stoelen worden geleverd in een moderne flat pack. De collectie bestaat uit een eetkamerstoel, lounge stoel, bank en voetenbankje. De Ace meubelen zijn gestoffeerd met de door Normann Copenhagen zelf ontwikkelde Nist, met een mooie Velour of zelfs met Sørensen leder in verschillende kleuren. De Ace serie is in 2016 aan de collectie van Normann Copenhagen toegevoegd en wordt gemaakt op bestelling.

4 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Normann Copenhagen Ace stoel
  Vanaf € 470,00
  De Ace stoel van Normann Copenhagen is een comfortabele stoel uit de nieuwe Ace serie van ontwerper Hans Hornemann. Met een zithoogte van 47 cm past hij perfect bij de afmetingen van de moderne mens. De zitting is gemaakt van fineer versterkt met een stalen frame en met PU foam voor comfort. De Ace stoel is bekleed met Normann Copenhagen Nist, JAB/City Velvet of zelfs Sørensen/Tango leder in diverse kleuren. De Ace stoel is perfect te gebruiken als eetkamerstoel. Het onderstel is gekleurd in een bijpassende kleur voor de gekozen stoffering. De bijzondere Ace stoel wordt speciaal op bestelling gemaakt.
 2. Normann Copenhagen Ace lounge stoel
  Vanaf € 537,00
  De Ace lounge stoel van Normann Copenhagen is een comfortabele stoel uit de nieuwe Ace serie van ontwerper Hans Hornemann. De leuning is naar achteren gebogen voor optimaal comfort en heeft een stoer karakter. De zitting is gemaakt van fineer versterkt met een stalen frame en met PU foam voor comfort. De Ace lounge stoel is bekleed met Normann Copenhagen Nist, JAB/City Velvet of zelfs Sørensen/Tango leder in diverse kleuren. De Ace lounge stoel is perfect te gebruiken in combinatie met het voetenbankje uit de Ace serie. Het onderstel is gekleurd in een bijpassende kleur voor de gekozen stoffering. De bijzondere Ace lounge stoel wordt speciaal op bestelling gemaakt.
 3. Normann Copenhagen Ace sofa

  Vanaf € 1.075,00
  Normann Copenhagen Ace sofa
  Vanaf € 1.075,00
  De Ace sofa van Normann Copenhagen is een comfortabele bank uit de nieuwe Ace serie van ontwerper Hans Hornemann. De leuning is naar achteren gebogen voor optimaal comfort en heeft een stoer karakter. De leuning is gemaakt van Fineer en PU Foam voor flexibiliteit en optimaal comfort. De zitting is van PU Foam versterkt met een stalen frame. De Ace lounge stoel is bekleed met Normann Copenhagen Nist, JAB/City Velvet of zelfs Sørensen/Tango leder in diverse kleuren. De Ace sofa is perfect te gebruiken in combinatie met het voetenbankje uit de Ace serie. Het onderstel is gekleurd in een bijpassende kleur voor de gekozen stoffering. Het bijzondere Ace bankje wordt speciaal op bestelling gemaakt.
 4. Normann Copenhagen Ace voetenbank
  Vanaf € 215,00
  De Ace footstool van Normann Copenhagen is een comfortabel voetenbankje uit de nieuwe Ace serie van ontwerper Hans Hornemann. Ga lekker zitten met je voetn omhoog voor extra comfort. De zitting is van PU Foam versterkt met een stalen frame. Het Ace voetenbankje is bekleed met Normann Copenhagen Nist, JAB/City Velvet of zelfs Sørensen/Tango leder in diverse kleuren. De Ace voetenbank is perfect te gebruiken in combinatie met de zitmeubelen uit de Ace serie. Het onderstel is gekleurd in een bijpassende kleur voor de gekozen stoffering. Het bijzondere Ace voetenbankje wordt speciaal op bestelling gemaakt.

4 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren