Normann Copenhagen Form

De Form serie van Normann Copenhagen is de uitwerking van een idee voor de perfecte stoel door Simon Legald. Na meer dan 20 prototypes van verschillende materialen, vormen en diktes staat nu deze compromisloze serie. De Form serie bestaat uit verschillende stoelen, barkrukken en tafels. Kunststof dat samensmelt met hout of metaal geeft de bijzondere uitstraling aan deze meubelen. De vormen van de Form stoelen volgen perfect de lijnen van het lichaam om hiermee een optimaal comfort te garanderen.
 

Form serie door Simon Legald

Simon Legald heeft een groot deel van de huidige collectie van Normann Copenhagen op zijn naam staan. Het merk Normann Copenhagen begint steeds meer design meubilair te produceren en nadat ontwerper Simon Legald zo'n 3 jaar met het idee voor een project voor de perfecte stoel rond liep is eindelijk gestart met de ontwikkeling. Na vele prototypes is zoals Simon Legald het zelf noemt 'de perfecte stoel' het resultaat.

 

Productie Form
Productie Form
Simon Legald

 

De Normann Copenhagen Form collectie

De Form collectie is een unieke serie designmeubelen waarbij optimaal zitcomfort en ontwerp centraal staan. Het samensmelten van kunststof en hout of metaal geeft de Form haar uiterst herkenbare uitstraling. Het is een duurzaam product en dus naast geschikt voor thuis ook goed te gebruiken in een café of restaurant. De tafels uit de Form serie hebben een laminaat of linoleum toplaag en zijn perfect te gebruiken als eettafel of bureau.

 

Form is in vele kleuren verkrijgbaar en past hierdoor in vrijwel elke ruimte. Dankzij het onderstel dat verkrijgbaar is in metaal, eiken of walnoot is de gewenste uitstraling te behalen.

 

Neem voor vragen over de Form collectie of andere meubelen en verlichting van Normann Copenhagen contact op met onze klantenservice. Ook voor een scherpe offerte voor zakelijk gebruik kunt u contact opnemen met de klantenservice.