De Form serie van Normann Copenhagen is de uitwerking van een idee voor de perfecte stoel door Simon Legald. Na meer dan 20 prototypes van verschillende materialen, vormen en diktes staat nu deze compromisloze serie. De Form serie bestaat uit verschillende stoelen, barkrukken en tafels. Kunststof dat samensmelt met hout of metaal geeft de bijzondere uitstraling aan deze meubelen. De vormen van de Form stoelen volgen perfect de lijnen van het lichaam om hiermee een optimaal comfort te garanderen.

10 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. De Form chair is een onderdeel uit de nieuwe serie van Normann Copenhagen ontworpen door Simon Legald. Het is een groots project op zoek naar de perfecte stoel. Deze uitvoering met metalen onderstel is passend gekleurd met de zitting. De Form stoel is perfect te combineren met andere tafels en stoelen van Form maar staan ook goed op zichzelf als eetkamerstoel, bureaustoel of zelfs erg leuk te plaatsen in een café of restaurant. De Form stoel beschikt over sterke kunststof gliders zodat ze op elke vloer goed te plaatsen zijn. Ontwerper Simon Legald liep al jaren lang met het idee voor de perfecte stoel en nu eindelijk, na vele prototypes, is het resultaat hier. Heeft u dit product snel nodig? Informeer dan bij ons naar de actuele voorraad in Denemarken.
 2. De Form chair is een onderdeel uit de nieuwe serie van Normann Copenhagen ontworpen door Simon Legald. Het is een groots project op zoek naar de perfecte stoel. De uitvoering met armleuningen en een houten onderstel verkrijgbaar in eiken of walnoot. Het houten onderstel is behandeld met twee lagen blanke lak waardoor hij goed is beschermd. De Form stoel met armleuning is perfect te combineren met andere tafels en stoelen van Form maar staan ook goed op zichzelf als eetkamerstoel, bureaustoel of zelfs erg leuk te plaatsen in een café of restaurant. De Form stoel beschikt over sterke kunststof gliders zodat ze op elke vloer goed te plaatsen zijn. De overgang tussen het houten onderstel en de kunststof zitting zorgt voor een haar unieke uitstraling.
 3. Normann Copenhagen Form tafel
  Vanaf € 1.750,00
  De Normann Copenhagen Form tafel is een onderdeel uit de Form serie ontworpen door Simon Legald. Deze grote uitvoering van 95 x 200 cm is zeer geschikt als eettafel voor het hele gezin of bijvoorbeeld ook als bureau. De Form tafel heeft een eiken onderstel met een naar keuze gekleurd linoleum blad. Het witte blad is gelamineerd. De Form tafel is goed te combineren met de stoelen uit de Form serie van Simon Legald. Heeft u dit product snel nodig? Informeer dan bij ons naar de actuele voorraad in Denemarken.
 4. De Form rocking chair met leuning is een onderdeel uit de nieuwe serie van Normann Copenhagen ontworpen door Simon Legald. Het is een groots project op zoek naar de perfecte stoel. De uitvoering met schommelstoel onderstel verkrijgbaar in eiken is zeer geschikt voor de wiebel konten onder ons. Het houten onderstel is behandeld met twee lagen blanke lak waardoor hij goed is beschermd. De Form schommelstoel is perfect te gebruiken als lounge stoel of zelfs als decoratie object. De overgang tussen het houten onderstel en de kunststof zitting zorgt voor een haar unieke uitstraling. De zitting is beschikbaar in vele kleuren. Er is ook een uitvoerig beschikbaar zonder armleuningen. Ontwerper Simon Legald liep al jaren lang met het idee voor de perfecte stoel en nu eindelijk, na vele prototypes, is het resultaat hier. Door de grote vraag naar dit product zou de levertijd soms iets op kunnen lopen.
 5. De Form stoel met houten onderstel is een onderdeel uit de nieuwe Form serie van Normann Copenhagen ontworpen door Simon Legald. Het is een groots project op zoek naar de perfecte stoel. De Form chair uitvoering met houten onderstel is verkrijgbaar in eiken, walnoot of zwart gelakt hout. Het houten onderstel is behandeld met twee lagen blanke lak waardoor hij goed is beschermd. De Form stoel is perfect te combineren met andere tafels en stoelen van Form maar staan ook goed op zichzelf als eetkamerstoel, bureaustoel of zelfs erg leuk te plaatsen in een café of restaurant. De Form stoel beschikt over sterke kunststof gliders zodat ze op elke vloer goed te plaatsen zijn. De overgang tussen het houten onderstel en de kunststof zitting zorgt voor een haar unieke uitstraling.
 6. De Form barstoel is een onderdeel uit de nieuwe Form serie van Normann Copenhagen ontworpen door Simon Legald. Het is een groots project op zoek naar de perfecte stoel. Deze uitvoering met houten onderstel is verkrijgbaar in eiken, walnoot of zwart gelakt en is tweemal gelakt met blanke lak voor optimale bescherming. De Form barstoel is perfect te combineren met andere tafels en stoelen van Form maar staan ook goed op zichzelf aan de bar thuis of zelfs erg leuk te plaatsen in een café of restaurant. De Form barstoel beschikt over sterke kunststof gliders zodat ze op elke vloer goed te plaatsen zijn. De Form barkruk is verkrijgbaar in 65 of 75 cm hoogte.
 7. De Form chair is een onderdeel uit de nieuwe serie van Normann Copenhagen ontworpen door Simon Legald. Het is een groots project op zoek naar de perfecte stoel. Deze uitvoering met metalen onderstel en comfortabele armleuningen is passend gekleurd met de zitting. Door de armleuningen is de rugleuning iets stijver dan de uitvoering zonder leuningen. Natafelen op deze Form stoel is prima mogelijk. De Form stoel is perfect te combineren met andere tafels en stoelen van Form maar staan ook goed op zichzelf als eetkamerstoel, bureaustoel of zelfs erg leuk te plaatsen in een café of restaurant. De Form stoel beschikt over sterke kunststof gliders zodat ze op elke vloer goed te plaatsen zijn. Optioneel zijn vilten gliders leverbaar. Ontwerper Simon Legald liep al jaren lang met het idee voor de perfecte stoel en nu eindelijk, na vele prototypes, is het resultaat hier. Heeft u dit product snel nodig? Informeer dan bij ons naar de actuele voorraad in Denemarken.
 8. De Form barstoel is een onderdeel uit de Form serie van Normann Copenhagen ontworpen door Simon Legald. Het is een groots project op zoek naar de perfecte stoel. Deze uitvoering met metalen onderstel is passend gekleurd met de zitting. De Form barstoel is perfect te combineren met andere tafels en stoelen van Form maar staan ook goed op zichzelf aan de bar thuis of zelfs erg leuk te plaatsen in een café of restaurant. De Form barstoel beschikt over sterke kunststof gliders zodat ze op elke vloer goed te plaatsen zijn. De Form barstoel is verkrijgbaar in 65 of 75 cm hoogte. Ontwerper Simon Legald liep al jaren lang met het idee voor de perfecte stoel en nu eindelijk, na vele prototypes, is het resultaat hier.
 9. Normann Copenhagen Form tafel vierkant
  Vanaf € 1.340,00
  De Normann Copenhagen vierkante Form tafel is een onderdeel uit de Form serie ontworpen door Simon Legald. Een eiken onderstel met een naar keuze gekleurd linoleum blad. Het witte blad is gelamineerd. De vierkante tafel is perfect te gebruiken als eettafel in een kleinere ruimte of bijvoorbeeld in een café of restaurant. Heeft u dit product snel nodig? Informeer dan bij ons naar de actuele voorraad in Denemarken..
 10. Normann Copenhagen Form schommelstoel
  Vanaf € 430,00
  De Form rocking chair is een onderdeel uit de nieuwe serie van Normann Copenhagen ontworpen door Simon Legald. Het is een groots project op zoek naar de perfecte stoel. De uitvoering met schommelstoel onderstel verkrijgbaar in eiken is zeer geschikt voor de wiebel konten onder ons. Het houten onderstel is behandeld met twee lagen blanke lak waardoor hij goed is beschermd. De Form schommelstoel is perfect te gebruiken als lounge stoel of zelfs als decoratie object. De overgang tussen het houten onderstel en de kunststof zitting zorgt voor een haar unieke uitstraling. De zitting is beschikbaar in vele kleuren. Er is ook een uitvoerig beschikbaar met armleuningen. Ontwerper Simon Legald liep al jaren lang met het idee voor de perfecte stoel en nu eindelijk, na vele prototypes, is het resultaat hier. Door de grote vraag naar dit product zou de levertijd soms iets op kunnen lopen.

10 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren