NORR11

NORR11 is een jong design en lifestyle merk gestart in 2011 in Berijn met Deens - Duitse roots. De collectie bestaat uit Deense design meubelen, lampen en accessoires. Het merk NORR11 staat voor verfijnd Scandinavisch design tegen een betaalbare prijs. De meubelen van NORR11 zijn grotendeels met de hand gemaakt op traditionele wijze in Azie en Europa.

Deens design van NORR11

NORR11 is jong Deens design merk met nu al een zeer sterke collectie. De collectie bestaat uit meubelen, lampen en verschillende accessoires met over het algemeen een tijdloos karakter. Verschillende bekende ontwerpers waaronder Verner Panton, Knut Bendik Humlevik, Rune Krøjgaard en Dögg Guðmundsdóttir hebben prachtige objecten die onder het label NORR11 geproduceerd worden. NORR11 wil zich plaatsen in een traditie van Deens design met hoge kwaliteit en tijdloze ontwerpen en dat lukt tot nu toe heel aardig.

 

mammoth chair
shanghai chair
NORR11 stoelen

 

NORR11 kopen bij Sterk Online

Sterk Online is de winkel voor Scandinavisch design. Sterk Online is officieel merk dealer voor NORR11 wat betekend dat wij de gehele collectie kunnen leveren en het aanspreek punt zijn voor al uw vragen over dit merk. Wenst u een groot aantal of zakelijk te bestellen neem dan vooraf contact met ons op voor een scherpe offerte.

 

Design meubelen van NORR11

De design meubelen van NORR11 zijn van hoge kwaliteit in zowel ontwerp als materialen. De ontwerpen zijn tijdloos en de materialen waaronder leder en massief hout zorgen ervoor de u er ook zeer lang van kunt genieten. De meubel collectie van NORR11 bestaat uit verschillende lounge stoelen, eetkamerstoelen en tafels. Heeft u vragen over de meubelen van NORR11 stel ze dan gerust via de klantenservice.

 

Design lampen van NORR11

De lampen uit de collectie van NORR11 hebben een uitgesproken karakter. Een aantal zijn geïnspireerd op de Bauhaus periode en ogen hierdoor nog steeds zeer modern. In de collectie vindt u verschillende vloerlampen en tafellampen. Heeft u vragen over de collectie, stel ze dan gerust.