Norrmade

Norrmade is een Deens design merk dat als filosofie heeft om een product te ontwerpen en produceren dat iets extra's geeft zonder overbodige toevoegingen. Deze filosofie zit duidelijk in de naam verwerkt. Nomaden leiden een bijzonder leven waar ze altijd klaar zijn om te vertrekken en gelukkig zijn. De meubelen en woonaccessoires van Norrmade zijn hierom eenvoudig mee te nemen en in elke ruimte te plaatsen waar ze vreugde brengen.

Deens design van Norrmade

Norrmade is een bijzonder Deens design merk. Het hoofdkwartier is gevestigd in een oude gevangenis. De producten hebben bijzondere namen en vormen. Het merk Norrmade maakt gebruik van materialen die we in het Deense design wel gewend zijn, zoals hout en metaal, maar de vormen zijn zeer uniek. De naam Norrmade komt van Nomaden en die filosofie vind je duidelijk terug bij het merk. Elk meubelstuk lijkt klaar te staan voor vertrek. Dit is te zien door bijvoorbeeld wieltjes, handvatten of lederen staartjes. Norrmade is ook duidelijk een merk met humor.

 

norrmade donkey
norrmade sheep
norrmade steward

 

Norrmade kopen bij Sterk Online

Sterk Online is de winkel voor Scandinavisch design. Sterk Online is officieel merk dealer voor Norrmade wat betekend dat wij de gehele collectie kunnen leveren en het aanspreek punt zijn voor al uw vragen over dit merk. Wenst u een groot aantal of zakelijk te bestellen neem dan vooraf contact met ons op voor een scherpe offerte.

 

Design meubelen van Tools Design

De drijvende kracht achter Norrmade is Tools Design dat bestaat uit Claus Jensen & Henrik Holbæk. De beroemde design studio staat bekend om haar ontwerpen voor het merk Eva Solo maar had meer ambities. Deze prachtige collectie meubelen en accessoires is het resultaat. Heeft u een vraag over Norrmade of een van onze andere merken stel die dan gerust via onze klantenservice.