Northern

Northern, voorheen bekend als Northern Lighting, dat bekend staat als 'the Mood Makers', is opgericht in 2005 en heeft zich sindsdien gericht, als een klein dynamisch Nordic bedrijf, op de specialisatie in het ontwerp en de fabricage van lampen. Northern.no creëert design verlichting voor verschillende stemmingen geïnspireerd door de unieke Scandinavische natuur, cultuur en samenleving en het zeer bijzondere natuurlijke licht. In 2018 heeft Northern besloten haar collectie uit te breiden met meubilair. Dit is wat ons betreft enorm goed gelukt!

Noorse design lampen van Northern

Northern levert zijn creaties aan commerciële projecten en retailers in meer dan 30 landen, altijd volgens dezelfde basiswaarden. Northern weerspiegelt het feit dat het een jong, leuk, speels en stemming-georiënteerd verlichting bedrijf is. Northern zorgt ervoor het plezier van creatief design te bevorderen. Daarnaast bevorderd ze de Scandinavische geografische en cultureel erfgoed in de internationale designwereld. De plaats van oorsprong verklaart de keuze van de naam, Northern - geïnspireerd door de positionering van de onderneming op de top van de wereld in het Koninkrijk Noorwegen.

 

Verlichting van Northern

Northern is een commercieel centrum voor ontwerpers. De mensen die verantwoordelijk zijn voor het genereren van deze designer lampen zijn zowel jonge up-and-coming talenten als erkende ontwerpers. Ondanks hun verschillende niveaus van ervaring, hebben de ontwerpers een ding gemeen; ze zijn vurige zielen die zijn gefascineerd door de sfeer en mogelijkheden van het creëren van licht.