MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Plaats je tijdschriften en hout in deze stijlvolle rekken en houders van vilt, metaal of hout.

3 Items Resulaten

per pagina
 1. Wel een hond, geen haren met de Woofy kabel opberger. Altijd al van je los slingerende kabels afgewild? Dit is de ultieme designoplossing. Dit object misstaat niet in de leefruimte en wordt binnen de kortste keren jouw nieuwe vriendje. De Normann Copenhagen Woofy is hol en je kunt gemakkelijk al je lange snoeren via laten lopen doie ze wat inkort. Of stop er een gehele stekkerdoos in.

 2. Artek PN001 "Kanto" magazine- / hout rek
  Vanaf € 175,00
  Kanto is een ongelooflijk eenvoudige item: een tijdschrifthouder of brandhoutrek gemaakt van een gebogen multiplex plaat. Kanto, ontworpen door Pancho Nikander in 2004, vervolgt de traditionele eer van Artek met gebogen houtproducten.
 3. OX Denmarq Maggiz tijdschrift rek
  Vanaf € 345,00
  Het Maggiz tijdschriften rek van ontwerper Dennis Marquart voor OX Denmarq is een elegant magazine rack van een buizen frame en hiertussen ossen leder gespannen. De Maggiz past perfect bij de KS en Trifolium lounge stoelen van dit merk. Het buizenframe is verkrijgbaar in zwart gelakt of rvs uitvoering. Het leder is in naturel, cognac, mocca of zwarte uitvoering te bestellen.

3 Items Resulaten

per pagina