LENTE ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 15 april!

Naast een prachtige collectie meubelen voor binnen hebben we ook bijzonder mooie buitenmeubelen. Buitenmeubelen van Scandinavisch design om je tuin of balkon een design touch te geven. De collectie bestaat uit tafels voor buiten en stoelen voor buiten om zo lekker in het warme zonnetje te kunnen dineren. Daarnaast hebben we ook mooie lounge stoelen voor buiten om onder het genot van een drankje en wat vitamine D bij te trekken van een drukke week.

3 Items Resulaten

per pagina
 1. SMD Design Brunnsviken bank

  Vanaf € 1.029,00
  SMD Design Brunnsviken bank
  Vanaf € 1.029,00
  De SMD Design Brunnsviken bank is een slanke twee-zits bank voor buiten. De Brunnsviken is gemaakt van ge-poedercoat aluminium met een zitting van eiken of accoya. De Brunnsviken sofa past perfect bij de lounge stoel en tafel uit deze serie zodat er een leuke tuinset van is te maken. De Brunnsviken bank is ontworpen door Stina Sandwall en Nina Jobs en heeft een afmeting van B 118mm x D 53 cm. Met de Brunnsviken buitenmeubel serie loopt uw prachtige interieur gewoon buiten door.
 2. SMD Design Brunnsviken leunstoel
  Vanaf € 669,00
  De SMD Design Brunnsviken leunstoel is een slanke stoel voor buiten. De Brunnsviken is gemaakt van ge-poedercoat aluminium met een zitting van eiken of accoya. De Brunnsviken armchair past perfect bij de sofa en tafel uit deze serie zodat er een leuke tuinset van is te maken. De Brunnsviken stoel is ontworpen door Stina Sandwall en Nina Jobs en heeft een afmeting van B 54mm x D 53 cm. Met de Brunnsviken buitenmeubel serie loopt uw prachtige interieur gewoon buiten door.
 3. SMD Design Brunnsviken tafel

  Vanaf € 595,00
  SMD Design Brunnsviken tafel
  Vanaf € 595,00
  De SMD Design Brunnsviken tafel is een prachtige ronde tafel voor buiten. De tafel past perfect binnen de Brunnsviken serie stoel en bank maar is natuurlijk ook te combineren met andere buiten meubelen. De buitentafel is gemaakt van ge-coat aluminium met een eiken of accoya houten blad. De Brunnsviken tafel heeft een diameter van 70 cm en een hoogte van 72 cm. De Brunnsviken buitenmeubel serie is een ontwerp van Stina Sandwall en Nina Jobs. De tafel heeft een ronde voet en is verkrijgbaar met een wit of donker grijs frame.

3 Items Resulaten

per pagina

Scandinavische buitenmeubelen

Verleng uw Scandinavisch design interieur naar buiten door het plaatsen van Scandinavische buitenmeubelen. De buitenmeubelen zijn gemaakt van duurzame kwaliteit materialen die speciaal zijn geselecteerd voor buiten gebruik. Geef uw buitenruimte en boost met Scandinavisch design.

Design tuinmeubelen

We hebben een kleine selectie design merken met tuinmeubelen voor je gemaakt. Deze design tuinmeubelen zijn met zorg ontworpen en zo kun je ook in de tuin of op het balkon genieten van design meubilair.