3 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. SMD Design Urban Garden schaalbare bloembak
  Vanaf € 325,00
  De Urban Garden van SDM Design is een schaalbaar bloembak systeem waarmee uw balkon of tuin direct een prachtige boost krijgt. Het Systeem begint met een basis box die is uit te breiden met een tralie rek waar bijvoorbeeld klimop kan groeien. Hier is dan vervolgens weer een kleine raambox op te plaatsen zodat een muur aan groen kan worden gecreëerd. Voor de kleine balkonnetjes is zelfs een klein tafeltje beschikbaar die in de basis box is te plaatsen zodat je hier een drankje op kunt zetten. De SMD Design Urban Garden is een flexibel ontwerp met een breedte van 60 tot 100 cm. De basis box heeft een diepte van 30 cm en een hoogte van 50 cm. De boven raambox heeft een diepte van 15 cm en een hoogte van 15 cm en ook deze is uit te schuiven van 60 tot 100 cm. Het tralie rek bestaat uit een flexibel koord en metalen rails. Het geheel is een mooi ontwerp van Nina Thalinson en verkrijgbaar in zwart of wit gelakt metaal. U kunt alleen de basis box kiezen en desgewenst aanvullen door de optionele opties te selecteren.
 2. Artek Riihitie Plant Pot - Shape A
  Vanaf € 59,00
  De Artek Riihitie Plant Pot is een ontwerp van Aino Aalto uit omstreeks 1937 en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Deze Shape A uitvoering van de Riihitie plant pot is gemaakt van geglazuurd keramiek en in 2 afmetingen verkrijgbaar. De pot is handgemaakt en organisch van vorm. De pot werd door Alvar en Aino Aalto gebruikt op het terras van hun huis aan de Riihitie Road in Helsinki. De Riihitie Plant Pot werd gepresenteerd op de wereld tentoonstelling in Parijs in 1937, maar werd helaas niet in productie genomen. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.
 3. Artek Riihitie Plant Pot - Shape B
  Vanaf € 59,00
  De Artek Riihitie Plant Pot is een ontwerp van Aino Aalto uit omstreeks 1937 en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Deze Shape B uitvoering van de Riihitie plant pot is gemaakt van geglazuurd keramiek en in 2 afmetingen verkrijgbaar. De pot is handgemaakt en organisch van vorm. De Shape B heeft meer bochten dan de Shape A. De pot werd door Alvar en Aino Aalto gebruikt op het terras van hun huis aan de Riihitie Road in Helsinki. De Riihitie Plant Pot werd gepresenteerd op de wereld tentoonstelling in Parijs in 1937, maar werd helaas niet in productie genomen. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.

3 Items Resulaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren