Wie zijn eigen jaloerse blikken naar het vogelhuisje van de buren zat is, mag bij ons een Eva Solo Vogel Tafel uitzoeken. Win de overige vogels voor je door een Eva Solo Vogelbad te plaatsen. Met een beetje warm water in het bad zal er geen vogel meer zijn blik werpen op dat bevroren vervallen houten kot van je buurman. Wees erop voorbereid genoeg voer in huis te hebben! Voor de excentrieke vogelspotters onder ons, hang de doorzichtige glazen Mini feeder balls, Bird Feeder van Eva Solo op of kies voor de doorzichtige kunststof Bird Feeder van Born in Sweden. Wie graag wil dat de vogels in stijl een eitje uitbroeden in de achtertuin kan het beste een blik werpen op onze Eva Solo Vogelhuisjes, je kunt kiezen tussen een witte en een gestreepte variant! Wij adviseren geen 20 vogelhuisjes tegelijk op te hangen aan dezelfde boom, voor het geval je zelf niet uitgemaakt wilt worden voor rare vogel.

8 Items Resulaten

per pagina
 1. NIEUW
  Eva Solo Nesting Box vogelhuisje Eva Solo Nesting Box vogelhuisje

  De Eva Solo Nesting Box is een design huis voor vogels. Het vogelhuisje is gemaakt van keramiek en kan eenvoudig worden bevestigd met een meegeleverde beugel. De onderzijde van de Nesting Box heeft een gaatje waardoor de vogels niet in een nat huis hoeven te slapen, het water loopt er simpelweg uit. Trek vogels naar je tuin met dit bijzonder vormgegeven vogelhuis.

 2. Born in Sweden Bird Feeder
  € 14,95
  De Born in Sweden Bird Feeder is een leuke vogelvoeder met zuignap zodat u op de eerste rij zit wanneer de vogels gaan eten. Geheel gemaakt van gerecycled plastic zodat de vogels u later ook nog dankbaar zijn. Het materiaal is goed bestendigd tegen warmte, kou en uv-straling. Deze bird feeder is geschikt voor kleine vogels. De Born in Sweden Bird Feeder heeft een metalen deel lopen door de bal waardoor de vogels rustig kunnen staan tijdens het dineren. De kunststof bol heeft een klein gaatje aan de onderzijde zodat het water er gemakkelijk uit loopt als dat erin is gekomen. De vogelvoeder is leuk als geschenk maar natuurlijk ook erg leuk voor uzelf.
 3. Eva Solo Bird Feeder
  € 39,95
  De Eva Solo vogelvoeder is gemaakt van mond geblazen glas met een draad die kan worden bevestigd aan een tak of onder een afdakje. Doordat de bird feeder is uitgevoerd in glas kunt u de vogels goed bekijken als ze aan het dineren zijn.
 4. Eva Solo Mini feeder balls
  € 34,95
  De mini feeder balls van Eva Solo zijn populaire voerstations voor kleine vogels en helpen hen de winter door. De feeder balls zijn ontworpen om op een ​​wever vogelnest te lijken, en zijn gemaakt van helder glas; zodat u het vogelbezoek kunt observeren. De ballen zijn zowel charmant als decoratief, en klaar om op gehangen te worden in de tuin of op het balkon. Ze worden geleverd in sets van twee en zijn 11 x 12 cm.
 5. Eva Solo Suet bird feeder
  € 34,95
  Eva Solo Suet vogel voeders. Deze set is zeer goed geschikt om de vogels de winter door te helpen. De metalen staven houden bijvoorbeeld goed een bol met voer vast. De vogels kunnen er dan met hun pootjes aan hangen en zo genieten van een heerlijk maal.
 6. Eva Solo Vogeltafel 2L
  € 109,95
  De Eva Solo vogeltafel in deze kegel vormige uitvoering heeft een inhoud van 2 liter. Het vogelzaad loopt vanzelf naar beneden in het bakje zodra de vogels hun lunch genieten. Een prachtige mond geblazen glazen kegel met een rvs staaf zodat hij lange tijd buiten kan pronken, ook als het regent. De vogeltafel is ook beschikbaar in twee andere vormen en afmetingen.
 7. Eva Solo Bird Feeder Tube
  € 39,95
  De Eva Solo Bird Feeder Tube is een leuke vogelvoeder in de vorm van een buis. Kleine vogels kunnen gemakkelijk aan het zwart onderdeel hangen en genieten van een heerlijk maaltje. Dankzij de doorzichtige buis kun je goed zien hoeveel eten de vogels nog op hun bord hebben liggen.
 8. Eva Solo Window Bird Feeder
  € 49,95
  De Eva Solo Window Bird Feeder vogelvoeder is gemaakt van mond geblazen glas met een zuignap die kan worden bevestigd aan het raam. Doordat de bird feeder is uitgevoerd in glas kunt u de vogels goed bekijken als ze aan het dineren zijn. Haal de vogels dichtbij zodat je er optimaal van kunt genieten zonder ze te storen. De zuignap kan goed tegen vorst en het glas mag in de vaatwasser.

8 Items Resulaten

per pagina