MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.
‍‍

Over Ons

Sterk Online bestaat uit een klein gedreven team van jonge designliefhebbende professionals. Onze werkwijze is zeer ontspannen en flexibel maar de missie strak en duidelijk!

Tegen de Wegwerpmentaliteit

In slechts een aantal generaties hebben we het voor elkaar gekregen de oceanen voor met plastic te vullen. korte genotsmomenten die ons er telkens toe dwingen nieuwe producten te kopen is hier deels de oorzaak van. Wij denken bij Sterk Online dat wanneer je bewust kiest voor een object dat met zorg van hoge kwaliteit is gemaakt zodat het generaties mee kan je hier iets aan kunt doen. Geef een object door aan de volgende generatie vol met herinneringen waardoor het persoonlijk en extra waardevol is. Scandinavisch design staat bekend om haar tijdloze ontwerpen waardoor ze je oog blijvend strelen.

Scandinavisch Design Webshop

Hebben jullie een showroom is de vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Uit onderzoek is gebleken dat het online bestellen beter is voor het milieu (mits niet de pakjes niet heen en weer gezonden worden). Hierom werken we als basis vanuit onze online design winkel. Geregeld staan we op events, design beurzen en soms in een pop-up shop waar je ons kunt ontmoeten.

Bekijk onze merken

Ons Team

Automatiseren is het sleutelwoord voor ons kleine team. Het werken met design producten is onze liefhebberij. Daarom gaan we vaak zelf mee met het leveren van producten zodat we het fysieke contact met de klant kunnen blijven ervaren.

Den Haag Office

070-7780-479

Laan van Meerdervoort 1558, 2555CN Den Haag

info[apenstaartje]sterkonline.nl

Pop-Up shop

Nu even niet

Event

Binnenkort bekend

Iets over ons schrijven of publiceren?

NEEM CONTACT OP

‍‍