Sterk Online design store

 

Sterk Online is een fris bedrijf met gedreven jonge design liefhebbende professionals.


design meubilair

Scandinavisch design kenmerkt zich door kwaliteit en duurzaamheid. Dit zit zowel in de materialen als in de ontwerpen verweven, het is tijdloos.

Onze visie


Sterk Online Design Store is hét online warenhuis voor kwalitatief en prachtig elegant Scandinavisch design.


Wij geloven dat een product een ziel heeft wanneer het is gemaakt door een vakman en zo oud wordt als uw grootvader met al zijn herinneringen.


Onze collectie bevat zowel klassiekers als nieuwe ontwerpen die de limiet van de moderne fabricage opzoekt. We selecteren onze merken op visie voor duurzaamheid en gevoel voor design.

 

Bij een groot aantal meubelen in onze winkel bestaat de mogelijkheid tot het zelf aanleveren van stoffen. Op deze manier komt u in het bezit van een uniek product.

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen via het contactformulier.

Projecten en Architecten


Bent u een architect, project inrichter of particulier die een ruimte wil voorzien van Scandinavisch design? Wij bieden gepast advies voor grotere projecten en maken scherpe offertes.


Giftboxen en relatiegeschenken


Bij Sterk Online kunt u terecht voor design producten geschikt als relatiegeschenken en/of kerstpakketten. Met een Sterk geschenk geeft u uw collega’s of bekenden een echte blijk van waardering die blijft.

 

Aan u allen, van iedereen bij Sterk Online - Bedankt en veel winkelplezier!


Het Sterk Design team
Stuurlui aan boord