OX Denmarq

OX Denmarq is een Deens design merk dat opwindend design meubels in hedendaagse materialen maakt. De eerste ontwerpen werden voornamelijk gemaakt van hoogwaardig plantaardig gelooid leer, gecombineerd met roestvrij staal of hout. De prachtige collectie stoelen en tafels is sindsdien uitgebreid met materialen zoals marmer, messing en koper. OX Denmarq staat in een Deense design traditie. OX Denmarq werkt samen met vakmensen uit Spanje en Denemarken om unieke producten te creëren.

Design stoelen van OX Denmarq

OX Denmarq is een Deens design merken met een prachtige collectie design stoelen. De collectie bevat zowel lounge stoelen als eetkamerstoelen. Het merk staat bekend om stoelen met een buizenframe met ossenleder. Het ossenleder wordt met de hand op maat gemaakt en gestikt. Leder is een natuurproduct wat betekend dat het met de jaren licht zal veranderen van kleur en vorm. Wat ons betreft wordt het alleen maar mooier. De stoelen van OX Denmarq zijn een ontwerp van Dennis Marquart.

 

ox denmarq
ox denmarq
ox denmarq

 

OX Denmarq bij Sterk Online

Sterk Online is de winkel voor Scandinavisch design. De Collectie van OX Denmarq sluit naadloos aan op de filosofie van Sterk Online. Sterk Online is officieel merk dealer voor OX Denmarq wat betekend dat wij de gehele collectie kunnen leveren en u bij ons terecht kunt voor al uw vragen over het merk en haar ontwerpers. Wenst u een groot aantal of zakelijk te bestellen neem dan vooraf contact met ons op voor een scherpe offerte.

 

OX Denmarq salontafels en eettafels

De collectie van OX Demarq bevat ook mooie tafels. De tafels zijn in verschillende hoogte en diameters beschikbaar zodat zowel een eettafel als een salontafel gekozen kan worden. Bijna alle tafels hebben een hoge kwaliteit marmeren blad en een stalen onderstel. Dit geeft een zeer luxe uitstraling.