DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

Pantone verlichting geproduceerd door het Deense e3light bestaat uit prachtige lampen in zorgvuldig geselecteerde 'Pantone' kleuren. De Light Color Live collectie bestaat uit diverse hanglampen, vloerlampen en tafellampen in Pantone kleuren contrasterend met een witte ring waar het merk op staat. De lampen passen perfect in een design interieur. De Deense verlichting producent e3light heeft vele jaren ervaring en waarborgt de hoge kwaliteit. De collectie staat erg mooi in combinatie met Tivoli Lights LED verlichting.

6 Items Resulaten

per pagina
 1. Pantone Deneb hanglamp

  Vanaf € 52,95
  Pantone Deneb hanglamp
  Vanaf € 52,95
  De Pantone Deneb hanglamp is een modern lamp ontwerp. De tijdloze look is verkrijgbaar in diverse funky Pantone kleuren met een witte ring. Combineer verschillende kleuren voor een speels effect of hou het rustig met een enkele kleur. De Deneb hanglamp heeft een gekleurd stoffen snoer van 3 meter. De lamp is lekker zwaar (700gr) waardoor het snoer mooi strak hangt. De Deneb heeft een mooie plafondkap in de kleur van het armatuur. De Pantone Deneb combineert mooi met de Tivoli Lights LED lampen. Pantone is geproduceerd door e3light, een Deense verlichting merk dat staat voor hoge kwaliteit.
 2. Pantone Castor hanglamp

  Vanaf € 109,85
  Pantone Castor hanglamp
  Vanaf € 109,85
  De Pantone Castor hanglamp is een lamp met een prachtige vrouwelijke organische vorm. De Castor hanglamp is verkrijgbaar in twee afmetingen, ø25 en ø35cm. Het licht werpt zich mooi naar beneden en dankzij de slanke openingen aan de bovenzijde ook zacht naar boven. De kap is mat gelakt met een witte glossy rand aan de onderzijde. Het geheel zorgt voor een stijlvolle look.
 3. Pantone Mintaka lampenkap
  Vanaf € 64,85
  De Pantone lampenkap is een kap die te gebruiken is in combinatie met de vloermodule, tafelmodule of Deneb hanglamp. Een super handig ontwerp systeem van Pantone waardoor de prijs relatief laag gehouden kan worden. Stel op deze manier jouw eigen vloerlamp, tafellamp of hanglamp samen. De kap is verkrijgbaar in 2 afmetingen en diverse kleuren in twee stofsoorten. De Mintaka heeft een standaard synthetische lamp stof afwerking. Combineer de lampenkap met de gekleurde Deneb lampen voor een speels kleurrijk effect. De kap is ook in een Luxe vilt afwerking leverbaar onder de naam Sargas.
 4. Pantone Sargas lampenkap
  Vanaf € 80,00
  De Pantone Sargas lampenkap is een luxe vilten kap die te gebruiken is in combinatie met de vloermodule, tafelmodule of Deneb hanglamp. Een super handig ontwerp systeem van Pantone waardoor de prijs relatief laag gehouden kan worden. Stel op deze manier jouw eigen vloerlamp, tafellamp of hanglamp samen. De kap is verkrijgbaar in 2 afmetingen en diverse kleuren in twee stofsoorten. De Sargas heeft een vilten lamp stof afwerking die iets minder licht doorlaat dan de synthetische afwerking. Combineer de lampenkap met de gekleurde Deneb lampen voor een speels kleurrijk effect. De kap is ook in een standaard afwerking leverbaar onder de naam Mintaka.
 5. Pantone Capella tafellamp
  € 89,95
  De Pantone Capella tafellamp is een armatuur dat past in combinatie met de Sargas en Mintaka lampenkap. De Capelle bestaat uit een staander met E27 fitting en een ronde voet. Stel eenvoudig jouw eigen lamp samen voor op tafel, het bureau of bijvoorbeeld op een nachtkastje naast het bed. De Capelle tafellamp heeft eenvoudige strakke lijnen en met de verzwaarde voet met rubber ring blijft hij stevig staan.
 6. Pantone Antares vloerlamp
  € 229,95
  De Pantone Antares vloerlamp is een armatuur dat past in combinatie met de Sargas en Mintaka lampenkap. De Antares bestaat uit een hoge staander met E27 fitting en een ronde voet. Stel eenvoudig jouw eigen lamp samen. De Antares vloerlamp heeft eenvoudige strakke lijnen en met de verzwaarde voet met rubber ring blijft hij stevig staan.

6 Items Resulaten

per pagina