Pholc

Pholc is een Zweeds design merk met de focus op het ontwerp van design verlichting. De stijl is onmiskenbaar Scandinavisch. Pholc is Nordic arty waar een contrast tussen poëtisch Scandinavisch met punk gevonden kan worden. De inspiratie voor de Pholc lampen collecties komt van het leven met veel diversiteit, benieuwd zijn naar de wereld, warmte en gezelligheid met mooie contrasten. Je kunt bij de verlichting van Pholc een intiem gevoel van de Nordic cultuur krijgen dat open staat voor de ontmoeting van andere culturen. De lamp ontwerpen zijn hierdoor opvallend en uniek.
 

Pholc design lampen

Pholc is een Zweeds merk dat prachtige design lampen maakt. De collectie van dit jaar heeft de focus op zachte reflecties. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de jaren 1970 verlichting ontwerpen en vertaald naar hedendaagse items. De Pholc lampen stralen luxe uit terwijl de prijzen ze toch binnen handbereik brengen voor een grote groep mensen. De ontwerpers Monika Mulder en Sabina Grubbeson hebben een grote inspanning geleverd voor Pholc om het thema op hun eigen manier vorm te geven.

 

pholc hanglamp
pholc tafellamp
pholc vloerlamp

 

Pholc bij Sterk Online

Sterk Online is de online winkel voor hoogwaardig Scandinavisch interieur design. De visie en de ontwerpen van Pholc sluiten hier naadloos op aan. We zijn zeer trots als officieel dealer voor Pholc te zijn geselecteerd. Staat het item naar uw wens hier niet tussen of heeft u andere vragen over de Pholc collectie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met onze klantenservice op.