Puik-Art

Puik-Art is een jong Nederlands design merk met jonge gedreven ondernemers. Niemand kan de markt veroveren in een klap! Maar door de krachten te bundelen, kun je veel verder komen. Puik-Art heeft de krachten gebundeld met productontwerpers. Nederlandse productontwerpers behoren tot 's werelds beste. Met Puik Art worden verschillende project ondersteund, zowel financieel als bij het bepalen van een strategie. Dit maakt Puik Art tot een uniek concept waarin verassende ontwerpen op de markt kunnen komen. De Puik-Art collectie is Dutch Design in een mooie Scandinavische stijl. Sterk Online is officieel dealer.

Dutch Design van Puik-Art

Puik-Art is een nieuw Dutch Design merk opgericht door twee jonge Nederlandse ondernemers. Ze ontdekken Dutch Design talenten en helpen hen bij de ontwikkeling en promotie van het product. Dankzij de gedrevenheid en kwaliteit van Puik-Art komen er verassend en unieke interieur items op de markt. De collectie van Puk-Art bestaat uit leuke woonaccessoires waaronder de bekende Candela kaars en de Clork klok.

 

Puik-Art bij Sterk Online

Dutch Design in een Scandinavisch design winkel als Sterk Online? Jazeker! Scandinavisch design staat bekend om tijdloze ontwerpen van natuurlijke materialen en een duurzame kwaliteit. Puik-Art sluit hier perfect op aan en daarom is de collectie bij Sterk Online direct uit voorraad te bestellen.