Puik design

Puik design is een jong Nederlands design merk met jonge gedreven ondernemers. Niemand kan de markt veroveren in een klap! Maar door de krachten te bundelen, kun je veel verder komen. Puik design, voorheen bekend als Puik-Art, heeft de krachten gebundeld met productontwerpers. Nederlandse productontwerpers behoren tot 's werelds beste. Met Puik worden verschillende project ondersteund, zowel financieel als bij het bepalen van een strategie. Dit maakt Puik tot een uniek concept waarin verassende ontwerpen op de markt kunnen komen. De Puik design collectie is Dutch Design in een mooie Scandinavische stijl. Sterk Online is officieel dealer en kan de gehele collectie leveren.

Dutch Design van Puik design

Puik design is een nieuw Dutch Design merk opgericht door twee jonge Nederlandse ondernemers. Het merk droeg de Naam Puik-Art, maar deze werd omgedoopt tot Puik design nadat ook internationaal succes werd behaald. Ze ontdekken Dutch Design talenten en helpen hen bij de ontwikkeling en promotie van het product. Dankzij de gedrevenheid en kwaliteit van Puik design komen er verassend en unieke interieur items op de markt. De collectie van Puk design bestaat uit leuke woonaccessoires waaronder de bekende Candela kaars en de Clork klok.

 

Puik design bij Sterk Online

Dutch Design in een Scandinavisch design winkel als Sterk Online? Jazeker! Scandinavisch design staat bekend om tijdloze ontwerpen van natuurlijke materialen en een duurzame kwaliteit. Puik design sluit hier perfect op aan en daarom is de collectie bij Sterk Online direct uit voorraad te bestellen.