Ruijch

Ruijch is een Nederlands design merk met een prachtige meubel collectie in Scandinavisch stijl. Ruijch meubelen hebben een tijdloze uitstraling die is terug te vinden bij hoge kwaliteit Deese design items. Het Nederlandse Ruijch maakt de ontwerpen in eigen studio en met Kranen/Gille. De minimalistische Ruijch design meubelen zijn gemaakt van hout en staal en beloven een lange levensduur. De Ruijch collectie bestaat uit eettafels, dressoirs, kasten, tv meubels, lampen en salontafels.

Ruijch design meubelen

Het Nederlandse merk Ruijch maakt prachtige design meubelen met een industrieel / Scandinavisch karakter. De meubelen zijn gemaakt van hout en staal en van hoge kwaliteit. De meubelen van Ruijch hebben een tijdloze uitstraling. De ontwerpen komen van de eigen Studio Ruijch en van ontwerp bureau Kranen/Gille.

 

Ruijch Retro serie

De Retro serie van Ruijch is geïnspireerd op de jaren '60 meubel ontwerpen. De Retro serie doet denken aan mooie Deense design meubelen maar ze zijn toch echt Nederlands fabrikaat. De kleuren combinaties van de Retro serie maken hem juist niet oubollig maar helemaal van nu. De Retro serie past goed in een modern interieur maar de Classic kleuren combinatie past bijvoorbeeld ook goed in een klassiek interieur. De Retro serie is vrij groot en bestaat uit een mooie eettafel, een salontafel, een tv meubel en diverse kasten en dressoirs.

 

Ruijch bij Sterk Online

Hoewel Ruijch een Nederlands merk is past het toch heel goed bij Sterk Online. Dit komt door de Scandinavisch uitstraling en de hoge kwaliteit van de meubelen. Heeft u vragen over Ruijch of een van onze andere merken? Neem dan contact met ons op via de klantenservice.