Salontafels & Bijzettafels

Wie design salontafels en bijzettafels zoekt, koopt deze vertrouwd bij Sterk Online. Want wij hebben een prachtige collectie Scandinavisch salontafels en bijzettafels. Vrijwel elke salontafel en bijzettafel uit onze collectie is volledig met de hand vervaardigd en staat garant voor jaren woonplezier. Of je onze salontafels en bijzettafels nou gebruikt om je kopje koffie of thee op te zetten of gewoon in de kamer zet als pronkstuk, ons Scandinavisch design is tijdloos en dat is maar goed ook want de levensverwachting van deze salontafels ligt erg hoog.

Salontafels en bijzettafels in verschillende stijlen

Kijk rond in ons assortiment salon- en bijzettafels en laat je inspireren door de verschillende woonstijlen. Van de moderne salontafels tot aan de tijdloze ontwerpen uit de jaren ’30. Onze design bijzettafels en design salontafels zijn vaak volledig naar wens te customizen. Zo haal je altijd een design salon of design bijzettafel in huis die volledig voldoet aan jouw wensen.

 

Een design salontafel of bijzettafel om bij te loungen

Wie van onderuit zitten houdt, moet daar sowieso een tafeltje bij hebben dat zich op dezelfde hoogte bevindt. Kies daarom voor een design salontafel of design bijzettafel zodat je al je dranken en versnaperingen binnen handbereik hebt.

 

Salontafels en bijzettafels van Scandinavische design

Wij van Sterk Online hebben gekozen om alleen het allerbeste Scandinavische design toe te laten tot onze collectie. Het resultaat is een exclusieve collectie Scandinavische design salon- en bijzettafels. Daar zijn we niet alleen erg trots op maar ook blij dat we deze mate van kwaliteit en keuze mogen presenteren aan onze klanten. Bij Sterk Online krijg je een garantie op de echtheid op al onze design salon en design bijzettafels. Onze meubels zijn voor 100% van Scandinavisch design. Dat houdt in dat vrijwel elk meubelstuk met liefde en met oog voor kwaliteit in Scandinavië wordt vervaardigd. Dat merk je niet alleen als je direct naar je nieuwe design salon- of bijzettafel kijkt maar dat voel je uiteindelijk ook in je eigen woon- en werkomgeving.

 

Scandinavisch design theewagens

Design theewagens van Scandinavisch design koop je natuurlijk bij Sterk Online. Want elke design theewagen in onze collectie is met de hoogste mogelijke zorg en aandacht vervaardigd in Scandinavië. We hebben een kleine collectie theewagens die in verschillende uitvoeringen leverbaar zijn. Kies het model en de kleur die bij jouw inrichting past. Onze theewagens zijn gemaakt van duurzame materialen zoals essen- en berkenhout en staal van bekende merken als Artek en Normann Copenhagen. Op deze manier weet je zeker dat je een theewagen uitkiest die je leven lang meegaat.

 

Vragen over onze Scandinavische salontafels en bijzettafels

Wij hebben onze uiterste best gedaan om alle extra opties die je kunt customizen bij onze salon- en bijzettafels zo overzichtelijk mogelijk te maken. Mocht je er onverhoopt niet uitkomen dan helpen we je natuurlijk graag. Wij kijken graag met je mee in onze collectie om ervoor te zorgen dat je dat je precies krijgt wat je wilt hebben. Je kunt ons bellen, onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00. Mocht je ons een vraag via de mail willen versturen dan kan dat natuurlijk ook.