MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Onze collectie borden, kommen en schotels is van hoge kwaliteit porselein in Scandinavische stijl. We hebben mooie borden en schotels in diverse afmetingen voor een prachtig gedekte tafel van merken als Georg Jensen, Eva Solo en Eva Trio. Dineren van een design bord doet wat ons betreft uw eten beter smaken. Het oog wil immers ook wat!

8 Items Resulaten

per pagina
 1. Eva Solo Amfio bijzetbord set (6)
  € 99,95

  Met het schuine ontwerp van de rand, wordt het voedsel gepresenteerd in een amfitheater stijl. Een discrete maar opvallende manier om eten te serveren. Het Eva Solo Amfio bijzetbord is Oven-, magentron-, diepvries- en vaatwasmachine bestendig. Een bijzetbord wordt veel gebruikt om een broodje op te serveren of een amuse. 1 item bestaat uit een set van 6 borden.

 2. Eva Solo Amfio ontbijtbord set (6)
  € 119,00

  Ontbijtbord van porselein uit de Amfio serie van 3Part voor Eva Solo. Heerlijk om in de ochtend een eitje of een croissant van te eten. Met het schuine ontwerp van de rand, wordt het voedsel gepresenteerd in een amfitheater stijl. Een discrete maar opvallende manier om eten te serveren. Het Eva Solo Amfio ontbijtbord is Oven-, magentron-, diepvries- en vaatwasmachine bestendig. 1 item bestaat uit een set van 6 borden.

 3. Eva Solo Amfio® diner bord set (6)
  Vanaf € 149,00

  Dit bord met schuine rand is weer eens wat anders dan de standaard platte borden. Het bord heeft zijn inspiratie te danken van het amfitheater, waar het toneel omringt is door stoelen. Dit bord is beschikbaar in 2 verschillende maten en is oven-, magentron-, diepvries- en afwasmachine bestendig. 1 item bestaat uit een set van 6 borden.

 4. Eva Solo Amfio diep bord set (6)
  € 155,00

  Diep bord van porselein, ideaal voor soepen of stoofschotels. Met het schuine ontwerp van de rand, wordt het voedsel gepresenteerd in een amfitheater stijl. Een discrete maar opvallende manier om eten te serveren. Het Eva Solo Amfio diepe bord is Oven-, magentron-, diepvries- en vaatwasmachine bestendig. 1 item bestaat uit een set van 6 borden.

 5. Eva Solo Amfio pasta bord set (6)
  € 155,00

  Pasta bord van porselein, speciaal voor pasta's. Met het schuine ontwerp van de rand, wordt het voedsel gepresenteerd in een amfitheater stijl. Een discrete maar opvallende manier om eten te serveren. Het Eva Solo Amfio pasta bord is Oven-, magentron-, diepvries- en vaatwasmachine bestendig. 1 item bestaat uit een set van 6 borden.

 6. Georg Jensen Cobra borden set (4)
  Vanaf € 19,00
  De Georg Jensen Cobra borden hebben een unieke organische afwerking. De Cobra borden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen waaronder een serveer bord met een diameter van 32cm, een diner bord met een diameter van 27cm, een luch bord met een diameter van 21cm en een brood & boter bord met een diameter van 15cm. De Georg Jensen Cobra borden passen in een mooie serie hoge kwaliteit porselein servies ontworpen door Constantin Wortmann. De Cobra borden passen perfect zowel op een klassiek als modern gedekte tafel. Bij Sterk Online verkrijgbaar als set van 4 borden.
 7. De Georg Jensen Cobra Petite dish is het kleinste bord uit de Cobra serie. Het prachtig organisch gevormde schoteltje van porselein heeft een diameter van 12cm en een hoogte van 32mm. De Georg Jensen Cobra Petite schotel past perfect tussen de overige items uit de Cobra serie van ontwerper Constantin Wortmann. 1 item bestaat uit een set van 4.
 8. Georg Jensen Cobra Oval schotel
  Vanaf € 39,00
  Georg Jensen Cobra Oval schotel is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De ovale schalen zijn perfect te gebruiken om het eten sierlijk op te serveren. Zowel een platte schaal als een diepe schaal is verkrijgbaar. De Cobra Oval schaal is een prachtig organisch ontwerp van Constatin Wortmann.

8 Items Resulaten

per pagina