DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

SMD Design is een Zweeds design merk dat anders begon dan de meeste producenten. Met veel kennis van materialen en het productieproces ontstaan mooie details in de ontwerpen. Het maken van de prachtige design items gaat in eigen beheer en in samenwerking met locale specialisten. Dit zorgt ervoor dat een zeer hoog aandacht niveau is voor elk item dat de fabriek verlaat. SMD Design is een klein Zweeds design bedrijf dat juist niet kiest voor de massa productie. Volgens SMD zou elk product een item moeten zijn dat je leven verrijkt en daar hoeven er niet heel veel van te zijn.

9 Items Resulaten

per pagina
 1. SMD Design Slow leunstoel
  € 729,00
  De Slow leunstoel voor buiten van SMD Design is een heerlijke lounge stoel. De Slow stoel heeft een zwart ge-poedercoat stalen frame en een kussen dat zo is ontworpen dat het vocht er snel uit loopt. De hoes is bestand tegen UV straling waardoor hij lang mooi blijft bij buiten gebruik. De Slow is een ontwerp van Pierre Sindre en heeft een afmeting van B 680mm x D 730mm. De Slow buiten stoel is perfect te gebruiken als een op zichzelf staand object maar ook leuk in een set met de Slow twee-zits bank.
 2. SMD Design Slow twee-zits bank
  € 1.460,00
  De Slow twee-zits bank voor buiten van SMD Design is een heerlijke lounge stoel. De Slow bank heeft een zwart ge-poedercoat stalen frame en een kussen dat zo is ontworpen dat het vocht er snel uit loopt. De hoes is bestand tegen UV straling waardoor hij lang mooi blijft bij buiten gebruik. De Slow is een ontwerp van Pierre Sindre en heeft een afmeting van B 1330mm x D 730mm,. Het Slow bankje voor buiten is perfect te gebruiken als een op zichzelf staand object maar ook leuk in een set met de Slow leunstoel.
 3. SMD Design Ella tafel

  Vanaf € 1.050,00
  SMD Design Ella tafel
  Vanaf € 1.050,00
  De Ella tafel voor binnen en buiten van SMD design is een minimalistische tafel om lekker buiten aan te kunnen dineren. De Ella tafel is een ontwerp van Stina Sandwall en verkrijgbaar in wit of donker grijs. De tafel is er in verschillende lengte maten met een breedte van 90 cm. De Ella tafel is er ook als ronde tafel met een diameter van 120 cm. De Ella buitentafel heeft een hoogte van 72 cm. De Ella is een mooie eettafel voor buiten. Er zijn ook bijpassende bankjes beschikbaar van dit ontwerp.
 4. SMD Design Brunnsviken bank

  Vanaf € 1.029,00
  SMD Design Brunnsviken bank
  Vanaf € 1.029,00
  De SMD Design Brunnsviken bank is een slanke twee-zits bank voor buiten. De Brunnsviken is gemaakt van ge-poedercoat aluminium met een zitting van eiken of accoya. De Brunnsviken sofa past perfect bij de lounge stoel en tafel uit deze serie zodat er een leuke tuinset van is te maken. De Brunnsviken bank is ontworpen door Stina Sandwall en Nina Jobs en heeft een afmeting van B 118mm x D 53 cm. Met de Brunnsviken buitenmeubel serie loopt uw prachtige interieur gewoon buiten door.
 5. SMD Design Brunnsviken leunstoel
  Vanaf € 669,00
  De SMD Design Brunnsviken leunstoel is een slanke stoel voor buiten. De Brunnsviken is gemaakt van ge-poedercoat aluminium met een zitting van eiken of accoya. De Brunnsviken armchair past perfect bij de sofa en tafel uit deze serie zodat er een leuke tuinset van is te maken. De Brunnsviken stoel is ontworpen door Stina Sandwall en Nina Jobs en heeft een afmeting van B 54mm x D 53 cm. Met de Brunnsviken buitenmeubel serie loopt uw prachtige interieur gewoon buiten door.
 6. SMD Design Brunnsviken tafel
  Vanaf € 595,00
  De SMD Design Brunnsviken tafel is een prachtige ronde tafel voor buiten. De tafel past perfect binnen de Brunnsviken serie stoel en bank maar is natuurlijk ook te combineren met andere buiten meubelen. De buitentafel is gemaakt van ge-coat aluminium met een eiken of accoya houten blad. De Brunnsviken tafel heeft een diameter van 70 cm en een hoogte van 72 cm. De Brunnsviken buitenmeubel serie is een ontwerp van Stina Sandwall en Nina Jobs. De tafel heeft een ronde voet en is verkrijgbaar met een wit of donker grijs frame.
 7. SMD Design Ella bank

  Vanaf € 390,00
  SMD Design Ella bank
  Vanaf € 390,00
  De Ella bank voor binnen en buiten van SMD design is een minimalistisch bankje om lekker buiten op te kunnen zitten. Schuif hem aan de Ella tafel voor de perfecte eetplek voor buiten. De Ella bankl is een ontwerp van Stina Sandwall en verkrijgbaar in wit of donker grijs. De Ella bench is er in verschillende lengte maten met een diepte van 35,5 cm en een hoogte van 46,5 cm.
 8. SMD Design Fireball vuurkorf
  € 285,00
  De Fireball van SMD Design is een vuurkorf van donker grijs metaal met een verzinkte voet. De Fireball is een prachtig item om heerlijk met een groep mensen omheen te kruipen voor een gezellige avond. In de Scandinavische landen is dit iets dat vaak gebeurd, een kampvuur tot in de diepe nacht. De Fireball is een ontwerp van Stine Sandwall en heeft een afmeting van ø 650 mm x h: 320 mm.
 9. De Urban Garden van SDM Design is een schaalbaar bloembak systeem waarmee uw balkon of tuin direct een prachtige boost krijgt. Het Systeem begint met een basis box die is uit te breiden met een tralie rek waar bijvoorbeeld klimop kan groeien. Hier is dan vervolgens weer een kleine raambox op te plaatsen zodat een muur aan groen kan worden gecreëerd. Voor de kleine balkonnetjes is zelfs een klein tafeltje beschikbaar die in de basis box is te plaatsen zodat je hier een drankje op kunt zetten. De SMD Design Urban Garden is een flexibel ontwerp met een breedte van 60 tot 100 cm. De basis box heeft een diepte van 30 cm en een hoogte van 50 cm. De boven raambox heeft een diepte van 15 cm en een hoogte van 15 cm en ook deze is uit te schuiven van 60 tot 100 cm. Het tralie rek bestaat uit een flexibel koord en metalen rails. Het geheel is een mooi ontwerp van Nina Thalinson en verkrijgbaar in zwart of wit gelakt metaal. U kunt alleen de basis box kiezen en desgewenst aanvullen door de optionele opties te selecteren.

9 Items Resulaten

per pagina