MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Dek de tafel voor een speciale gelegenheid met prachtig design tafellinnen. Sterk Online heeft een mooie selectie tafelkleden en placemats voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheid. De ontwerpen passen perfect binnen een Scandinavisch design interieur. Blader door de collectie merken als Hey-Sign en Georg Jensen Damask.

4 Items Resulaten

per pagina
 1. Georg Jensen Damask Arne Jacobsen tafelkleed
  Vanaf € 195,00
  Het Georg Jensen Damask Arne Jacobsen tafelkleed is gemaakt van 100% Egyptisch katoen. Het tafellinnen is verkrijgbaar in tal van afmetingen en 3 kleuren. Het beroemde tijdloze patroon van de ontwerper Arne Jacobsen zal niet snel vervelen. Dek de tafel voor een feestelijke gelegenheid met een prachtig tafelkleed van Georg Jensen Damask.
 2. Het Georg Jensen Damask Arne Jacobsen tafelkleed is gemaakt van 100% katoen met een speciaal coated surface. Het tafellinnen is verkrijgbaar in tal van afmetingen en 3 kleuren. Het beroemde tijdloze patroon van de ontwerper Arne Jacobsen zal niet snel vervelen. Dek de tafel voor een feestelijke gelegenheid met een prachtig tafelkleed van Georg Jensen Damask. Dusty Green is leverbaar v.a. begin maart.
 3. Georg Jensen Damask Daisy tafelkleed
  Vanaf € 162,00
  Het Georg Jensen Damask Daisy tafelkleed is gemaakt van 100% Egyptisch katoen. Het tafellinnen is verkrijgbaar in tal van afmetingen in de kleur Sunbeam. Het tafelkleed is een ontwerp van Lisbeth Bennedsen, een prachtig bloem patroon. Dek de tafel voor een feestelijke gelegenheid met een prachtig tafelkleed van Georg Jensen Damask.
 4. Het Georg Jensen Damask By Hand tafelkleed is gemaakt van 100% Egyptisch katoen met een vlek afstotend behandeling. Het tafellinnen is verkrijgbaar in tal van afmetingen in de kleuren Blue Abyss en Winter Grey. Het tafelkleed is een ontwerp van Andreas Engesvik, een prachtig ruit patroon zoals dat op een wiskundig tekenvel. Dek de tafel voor een feestelijke gelegenheid met een prachtig tafelkleed van Georg Jensen Damask.

4 Items Resulaten

per pagina