DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

Wie van mooie accessoires houdt, laat ze het liefst aan iedereen zien. Dat wordt nóg leuker met onze collectie Scandinavische accessoires. Van prachtige vilten accessoires van Hey-Sign, tot aan de robuuste horloges van Void. Nooit meer stijlloos de straat op! Voor de echte designliefhebber hebben we zelfs een designfiets! de Normann Copenhagen Bike!

4 Items Resulaten

per pagina
 1. Hey-Sign Carry tas

  Vanaf € 89,00
  Hey-Sign Carry tas
  Vanaf € 89,00
  Deze open 100% vilten tas met handvat biedt erg veel ruimte voor al uw spullen onderweg. Leverbaar in een grote variatie aan kleuren.
 2. Hey-Sign iPad Hoes

  Vanaf € 24,00
  Hey-Sign iPad Hoes
  Vanaf € 24,00
  Mooie vilten hoes voor de iPad. In de hoes past de standaard iPad en de iPad air modellen. Een iPad mini is net te klein en een iPad Pro net te groot. De iPad past ook met de smart cover in deze vilten hoes van Hey-Sign.
 3. Hey-Sign Brillenetui klassiek
  Vanaf € 9,90
  Hey Sign vilten brillenetui. Eerste klas fabrieksvilt koker om uw bril in op te bergen zodat deze optimaal beschermd wordt. De ene kant is zwart en u heeft de keuze uit verschillende kleuren voor de andere zijde. Kleur 01 is geheel in een enkele kleur.
 4. Hey-Sign Telefoon hoes

  Vanaf € 10,90
  Hey-Sign Telefoon hoes
  Vanaf € 10,90
  Vilten telefoonhoes van Hey-Sign waar u zeker een goede indruk mee maakt. Het hoesje van 3mm dik wol vilt beschermt uw telefoon optimaal en door de elastieke band valt hij er niet uit. Beschikbaar in diverse leuke kleuren en afmetingen.

4 Items Resulaten

per pagina