DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

Tristan Frencken is een designer die ontwerpt en produceert vanuit Den Bosch. De ontwerpen zijn karaktervol en overtuigend Dutch Design met een Scandinavische twist. De ontwerpen zijn prikkelend, eigentijds en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Tristan Frencken heeft de ambitie producten te ontwerpen die niet alleen mooi en functioneel zijn maar wil ook nieuwsgierigheid opwekken. Zo zijn bijvoorbeeld verbindingen duidelijk zichtbaar, of juist niet. Sterk Online is erg trots om als officieel dealer voor Tristan Frencken te zijn geselecteerd.

6 Items Resulaten

per pagina
 1. Tristan Frencken Bent stoel
  Vanaf € 249,00
  De Bent Dining is een slanke eetkamerstoel met strakke lijnen van Tristan Frencken. De Bent stoel heeft een knipoog naar de jaren '50 ontwerpen en is gemaakt van subtiel gebogen aluminium. De verschillende componenten zijn verbonden met zichtbare schroefverbindingen. De eenvoud van het ontwerp geeft de Bent een krachtig karakter. De Bent serie van Tristan Frencken bestaat uit deze eetkamerstoel en een lounge stoel. Voor extra zitcomfort is een vilten zitting en rugleuning met non-slip verkrijgbaar in lichtgrijs of donkergrijs. De Bent is verkrijgbaar in 4 kleuren coatings waardoor hij zelfs buiten is te gebruiken.
 2. Tristan Frencken Bent lounge stoel
  Vanaf € 289,00
  De Bent Lounge is een slanke lounge stoel met strakke lijnen van Tristan Frencken. De Bent leunstoel heeft een knipoog naar de jaren '50 ontwerpen en is gemaakt van subtiel gebogen aluminium. De verschillende componenten zijn verbonden met zichtbare schroefverbindingen. De eenvoud van het ontwerp geeft de Bent stoel een krachtig karakter. De Bent serie van Tristan Frencken bestaat uit deze lounge stoel en een eetkamerstoel. Voor extra zitcomfort is een vilten zitting en rugleuning met non-slip verkrijgbaar in lichtgrijs of donkergrijs. De Bent is verkrijgbaar in 4 kleuren coatings waardoor hij zelfs buiten is te gebruiken.
 3. Tristan Frencken Bent bijzettafel
  Vanaf € 119,00
  De Bent tafel is een slanke bijzettafel met strakke lijnen van Tristan Frencken. De Bent tafel heeft een knipoog naar de jaren '50 ontwerpen en is gemaakt van subtiel gebogen aluminium. De drie poten zijn verbonden aan het blad met zichtbare schroefverbindingen. De eenvoud van het ontwerp geeft de Bent tafel een krachtig karakter. De Bent serie van Tristan Frencken bestaat uit deze tafel, een lounge stoel en een eetkamerstoel. De Bent is verkrijgbaar in 4 kleuren coatings waardoor hij zelfs buiten is te gebruiken.
 4. Tristan Frencken Bubbles kast
  € 2.800,00
  De Bubbles kast van de Nederlandse ontwerper Tristan Fencken heeft geen uitleg nodig bij hoe hij aan zijn naam is gekomen. Verschillende grote en kleine ronde vormen maken samen een unieke kast die zeker zal opvallen in het interieur. De Bubbles is een prachtige eye-catcher gemaakt van zwart gerecycled kunststof en een binnenzijde van kurk. Met de Bubbles kast maak je zelfs de saaiste accessoires leuk door ze te plaatsen in de bubbels. De Bubbles van Tristan Frencken is ook perfect te gebruiken als kamerscherm waarmee je de ruimte opdeelt.
 5. Tristan Frencken Sqround tafel
  Vanaf € 1.295,00
  De Sqround tafel van Tristan Frencken is de perfecte mix tussen een ronde en rechthoekige tafel. De afgeronde hoeken geven de Sqround een vriendelijke en toegankelijke uitstraling. De tafel biedt het gemak en het oppervlak van een rechthoekig blad. De tafel heeft een hoogte van 76cm waarmee hij perfect aan sluit op de lengte van de moderne mens. De Sqround is gemaakt van MDF en verkrijgbaar in een aantal warme kleuren. Optioneel is de tafel met massief eiken poten verkrijgbaar.
 6. Tristan Frencken Sqround Extended tafel
  Vanaf € 1.895,00
  De Sqround Extended tafel van Tristan Frencken is de perfecte mix tussen een ronde en rechthoekige tafel. De afgeronde hoeken geven de Sqround een vriendelijke en toegankelijke uitstraling. De tafel biedt het gemak en het oppervlak van een rechthoekig blad. De tafel heeft een hoogte van 76cm waarmee hij perfect aan sluit op de lengte van de moderne mens. De Sqround Extended is gemaakt van MDF en verkrijgbaar in een aantal warme kleuren. Optioneel is de tafel met massief eiken poten verkrijgbaar. De lange tafel is perfect om aan te dineren of bijvoorbeeld om aan te vergaderen.

6 Items Resulaten

per pagina