MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

3 Items Resulaten

per pagina
 1. SALE
  Born in Sweden Bird Feeder Born in Sweden Bird Feeder

  Born in Sweden Bird Feeder

  Special Price € 12,71 Regular Price € 16,95
  Born in Sweden Bird Feeder
  Special Price € 12,71 Regular Price € 16,95
  De Born in Sweden Bird Feeder is een leuke vogelvoeder met zuignap zodat u op de eerste rij zit wanneer de vogels gaan eten. Geheel gemaakt van gerecycled plastic zodat de vogels u later ook nog dankbaar zijn. Het materiaal is goed bestendigd tegen warmte, kou en uv-straling. Deze bird feeder is geschikt voor kleine vogels. De Born in Sweden Bird Feeder heeft een metalen deel lopen door de bal waardoor de vogels rustig kunnen staan tijdens het dineren. De kunststof bol heeft een klein gaatje aan de onderzijde zodat het water er gemakkelijk uit loopt als dat erin is gekomen. De vogelvoeder is leuk als geschenk maar natuurlijk ook erg leuk voor uzelf.
 2. Eva Solo Tuinkaars

  Vanaf € 37,50
  Eva Solo Tuinkaars
  Vanaf € 37,50
  De zuilvormige kandelaar is zo ontworpen dat er zowel anti-muggen kaarsen, tuinkaarsen als de Eva Solo Olie brander in past. De kandelaars zijn vorstbestendig en gemaakt voor gebruik buitenshuis. Verkrijgbaar in twee maten. Gemaakt van geglazuurd porselein en roestvrij staal. De kandelaars zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn vaatwasmachine bestendig.
 3. Artek Riihitie Plant Pot - Shape A

  Vanaf € 35,40 Regular Price € 59,00
  Artek Riihitie Plant Pot - Shape A
  Vanaf € 35,40 Regular Price € 59,00
  De Artek Riihitie Plant Pot is een ontwerp van Aino Aalto uit omstreeks 1937 en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen. Deze Shape A uitvoering van de Riihitie plant pot is gemaakt van geglazuurd keramiek en in 2 afmetingen verkrijgbaar. De pot is handgemaakt en organisch van vorm. De pot werd door Alvar en Aino Aalto gebruikt op het terras van hun huis aan de Riihitie Road in Helsinki. De Riihitie Plant Pot werd gepresenteerd op de wereld tentoonstelling in Parijs in 1937, maar werd helaas niet in productie genomen. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.

3 Items Resulaten

per pagina