MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Vind hier een fijne collectie design tuinkaarsen. Van Eva Solo oliebrander tot aan de mooie Normann Copenhagen Light House Hurricane. Voor als er een orkaan in de buurt is en je beslist buiten wilt blijven zitten met de kaarsen aan. De kaars in de Light House blijft in een flinke regenbui, gewoon branden.

3 Items Resulaten

per pagina
 1. Eva Solo Tuinkaars

  Vanaf € 37,50
  Eva Solo Tuinkaars
  Vanaf € 37,50
  De zuilvormige kandelaar is zo ontworpen dat er zowel anti-muggen kaarsen, tuinkaarsen als de Eva Solo Olie brander in past. De kandelaars zijn vorstbestendig en gemaakt voor gebruik buitenshuis. Verkrijgbaar in twee maten. Gemaakt van geglazuurd porselein en roestvrij staal. De kandelaars zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn vaatwasmachine bestendig.
 2. Eva Solo FireGlobe haard
  € 299,95
  Decoratieve haard van Eva Solo om buiten lekker warm nog avonden te kunnen zitten ook al is het wat frisser. Plaats uw houtblokken in deze FireGlobe en geniet van het warme vuur. De haard heeft een diameter van 64 centimeter en een hoogte van 75 cm en staat op drie poten met een zeer elegante uitstraling. Tevens heeft de vuurkorf een handvat aan de bovenzijde waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Dankzij de vorm van de haard kan het vuur goed uit de wind branden. Vanwege de grote vraag naar dit product kan de levertijd iets oplopen.
 3. SMD Design Fireball vuurkorf
  € 285,00
  De Fireball van SMD Design is een vuurkorf van donker grijs metaal met een verzinkte voet. De Fireball is een prachtig item om heerlijk met een groep mensen omheen te kruipen voor een gezellige avond. In de Scandinavische landen is dit iets dat vaak gebeurd, een kampvuur tot in de diepe nacht. De Fireball is een ontwerp van Stine Sandwall en heeft een afmeting van ø 650 mm x h: 320 mm.

3 Items Resulaten

per pagina