MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Berg jouw snoeren en apparatuur op in een TV meubel van Scandinavisch design. Onze design tv meubelen zijn van merken als Asplund en Ruijch. Hang jouw tv boven een van onze zwevende tv meubelen of zet hem op een van onze tv kasten.

3 Items Resulaten

per pagina
 1. Asplund Vass wandkast

  Vanaf € 1.535,00
  Asplund Vass wandkast
  Vanaf € 1.535,00

  De Asplund Vass kast is er in vele uitvoeringen. Deze Vass wand kast bestaat uit een 2 deurs met en afmeting van 40 x 90 cm of een 3 deurs met een afmeting van 40 x 135 cm. De Vass heeft een zeer herkenbare voorzijde met grafische lijnen. De wandkast heeft een uitneembare plank aan de binnenzijde zodat u zelf kunt bepalen of er grote of kleine spullen in mogen schuilen. Het Asplund Vass wand model is een ontwerp van Clasesson Koivisto Rune en is gemaakt van gelakt MDF of met zwart walnoot eiken fineer. De Vass is een luxe toevoeging aan uw interieur.

 2. Asplund Frame TV kabinet

  Vanaf € 3.729,00
  Asplund Frame TV kabinet
  Vanaf € 3.729,00

  Het Asplund Frame TV meubel is een luxe kabinet met open vouwende deuren. De TV kast is gemaakt van gelakt MDF op een metalen frame. De handvatten zijn van leder wat de Frame TV kabinet haar luxe uitstraling geeft. Met dit meubel verberg je de TV wanneer je er niet naar kijkt door de deurtjes te sluiten. De deuren vouwen mooi naast de kast open. De kast is geschikt voor een TV tot 46" met een afmeting van 116x75x36cm. Hieronder is ruimte voor uw ontvanger en versterkers in twee compartimenten van 57x25x36cm. Het Asplund Frame TV cabinet is een ontwerp van Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm. Diverse leder tinten verkrijgbaar voor het handvat. Eiken fineer plank naar keuze. De achterzijde bevat diverse uitsparingen voor snoeren.

 3. Northern Hifive kast

  Vanaf € 680,00
  Northern Hifive kast
  Vanaf € 680,00

  De Northern Hifive kast is een opslag systeem dat aan de wand kan worden bevestigd of met een onderstel op de vloer geplaatst. De kast bestaat uit diverse compartimenten. De smalle uitvoering bestaat uit 1 open box en een box met rol deur. Het large model bestaat uit 2 open boxen en een box met rol deur, de x large uit 2 open boxen en 2 boxen met rol deur en dan de xx large uit 4 open boxen en 2 boxen met rol deur. Kies voor eiken fineer in de kleuren licht eiken, gerookt eiken of zwart eiken. De Northern Hifive kast is veelzijdig in te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld goed elektronische apparatuur opbergen achter het deurtje zodat je hem gebruikt als tv meubel, muziek kast, of je administratie. Een ontwerp van Rudi Wulff.

3 Items Resulaten

per pagina