MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Verzendmethoden

PostNL bezorging

PostNL is door de jaren een zeer betrouwbare verzend partner gebleken. Sterk Online is een internationaal actief bedrijf gevestigd in Den Haag, NL. PostNL heeft net als Sterk Online de ambitie om wereldwijd te denken en handelen. Bij elke verzending zal een traceer code aan de klant worden verstrekt, met uitzondering van brievenbus post, zodat het pakket van vertrek tot aankomst te volgen is. Hierdoor blijft u niet onnodig thuis wachten.

Het is bij ons mogelijk om een ander verzendadres op te geven dan het factuur adres zodat u bijvoorbeeld de zending op uw werk kunt laten bezorgen, wel zo handig.

PostNL afhaalpunt

Wij begrijpen als geen ander dat mensen niet altijd thuis voor de deur zitten te wachten op een levering. Hierom kunnen Sterk Online klanten kiezen voor het laten bezorgen op een PostNL aflever punt. Wij selecteren een erkend aflever punt bij u in de buurt zodat u in uw eigen tijd het pakket kunt ophalen.

Sterk Online levering

Sterk Online maakt soms de afweging een bestelling zelf af te leveren. Dit zal voorkomen bij grote bestellingen en meubilair die een speciale behandeling vereist. Wij zullen dan vooraf een afspraak met u maken voor een geschikt moment van leveren. Wanneer we een kostbaar meubelstuk bezorgen doen we dit met specialisten die hem monteren en zelfs het verpakkingsmateriaal weer mee terug nemen.

Verzendkosten

We vergoeden de verzendkosten volledig al bij een besteding van €25,- in Nederland. Naar andere Europese landen al vanaf €50,-. We vragen een kleine bijdrage van €3,99 voor bestellingen met een waarde van minder dan €25,- binnen Nederland. Binnen Europa vragen we hiervoor een bijdrage van €5,99. De werkelijke kosten zijn een stuk hoger maar we willen natuurlijk niet dat de verzendkosten voor u een obstakel vormen. Wilt u een item laten bezorgen buiten de EU? Neem dan even contact met ons op via de klantenservice.

Dropshipping

Sterk Online is erg flexibel als het gaat om leveringen. Heeft u een project waar het exacte levermoment van groot belang is, dan leveren wij gewoon zelf op locatie naar wens. Wanneer u relatiegeschenken bijvoorbeeld naar uw collega's thuis wilt versturen, dan doen wij dat natuurlijk ook. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Verzending in binnen- en buitenland

Sterk Online levert Scandinavisch design over de gehele wereld tegen kostprijs en bij een bepaalde hoeveelheid zelfs geheel gratis. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Heeft u vragen over de verzendmethoden? Neem dan contact met ons op via de klantenservice.