DECEMBER ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. Alleen deze maand!

VITA Copenhagen is een jong design label dat de schoonheid en eenvoud van het Scandinavisch design combineert met functionalisme. VITA neemt de afdruk van de productie serieus als het gaat om milieu. De collectie bestaat uit prachtig ontworpen design verlichting. De lampen worden geleverd in stijlvolle verpakkingen. Het leuke aan VITA Copenhagen is dat diverse lampen kappen op hetzelfde snoer of voetsteun te monteren zijn waardoor minder verschillende onderdelen geproduceerd hoeven te worden. Dit past erg goed bij de Scandinavische traditie van produceren door vakmensen. De lamp ontwerpen komen uit het hart van Copenhagen in Denemarken en zijn verkrijgbaar bij Sterk Online.

2 Items Resulaten

per pagina
  1. VITA Copenhagen Eos hanglamp wit
    Vanaf € 69,90
    De VITA Eos hanglamp in wit uitvoering is gemaakt van prachtig natuurlijke ganzenveren. De Eos hanglamp heeft een betoverend Scandinavische uitstraling geïnspireerd op de zachte tonen van het Scandinavische landschap. VITA Eos is een ontwerp van Soren Ravn Christensen. De lamp geeft een zacht en warm licht af en voegt een elegante toevoeging aan je interieur. De Eos past in een serie waarin 3 kleuren beschikbaar zijn en naast deze hanglamp ook in een vloerlamp model. Deze hanglamp is verkrijgbaar in 6 afmetingen.
  2. Snoer met fitting en kap voor de VITA Copenhagen hanglampen. Lengte van het textiel snoer is 2,1 meter. Fitting voor E27 geschikt voor 15W LED. De VITA lampen leveren wij standaard met dit snoer met fitting waardoor de prijzen iets hoger liggen dan alleen de lampen kap.

2 Items Resulaten

per pagina