MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Vloerkleden en karpetten van Scandinavisch design. Vervaardigd uit wol of 100% vilt. Kleurrijke verschijningen voor op de vloer in de kinderkamer, studeer- of woonkamer, van vilt tot zacht wol. De Asplund vloerkleden zijn gemaakt van wol en de Hey-Sign kleden van vilt.Bijzonder leuke vormen voor de kids maar ook nette kleden voor thuis of kantoor vindt u hier. Sterk Online is officieel dealer voor alle merken in haar collectie. Staat een product er niet tussen, vraag dan hiernaar via onze klantenservice.

16 Items Resulaten

per pagina
 1. Asplund O vloerkleed

  Vanaf € 1.100,00
  Asplund O vloerkleed
  Vanaf € 1.100,00

  Vloerkleed in de vorm van een donut, of O, ontworpen door Matz Borgström voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.

 2. Asplund Lotus vloerkleed

  Vanaf € 1.395,00
  Asplund Lotus vloerkleed
  Vanaf € 1.395,00
  Vloerkleed met een reliëf van een lotus bloem, ontworpen door Johan Ridderstråle & Mats Broberg voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 3. Asplund Maze vloerkleed

  Vanaf € 2.190,00
  Asplund Maze vloerkleed
  Vanaf € 2.190,00
  Vloerkleed met een patroon van een doolhof in reliëf, ontworpen door Tom Dixon voor Asplund. De kleur van de lijnen zijn contrasterend met de kleur van de basis van het kleed. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.
 4. Asplund Beach vloerkleed

  Vanaf € 2.105,00
  Asplund Beach vloerkleed
  Vanaf € 2.105,00

  Het Asplund Beach vloerkleed heeft een golvend patroon in reliëf dat iets weg heeft van een strand, ontworpen door Maria Håård voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt. Het patroon van dit tapijt is een handgesneden reliëf.

 5. Asplund Air vloerkleed

  Vanaf € 2.105,00
  Asplund Air vloerkleed
  Vanaf € 2.105,00

  Het Asplund Air vloerkleed dankt haar naam aan het geperforeerd patroon, ontworpen door Thomas Sandell voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.

 6. Asplund Golden Section vloerkleed
  Vanaf € 2.190,00

  Het Golden Section vloerkleed met verschillende vlakken van handgesneden lijnen, ontworpen door Claesson Koivisto Rune voor Asplund. Asplund handgeknoopte tapijten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol dat rijk is aan natuurlijke vetten die het tapijt een natuurlijke glans geven terwijl het ook een goede bescherming tegen vlekken biedt.

 7. Hey-Sign Franse vloerkleed

  Vanaf € 299,00
  Hey-Sign Franse vloerkleed
  Vanaf € 299,00
  Vloerkleed in franse stijl van 100% wol vilt. Leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.
 8. Hey-Sign Franse vloerkleed rond
  Vanaf € 319,00
  Rond vloerkleed in franse stijl van 100% wol vilt. Leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.
 9. Normann Copenhagen Oona vloerkleed
  Vanaf € 240,00
  Ontwerper Simon Legald heeft het Oona vloerkleed gemaakt voor Normann Copenhagen. Oona is een reeks van drie handgeknoopte tapijten met een eenvoudige en grafische uitstraling. Oona is een spel tussen vormen en contrasten. Strakke lijnen en zachte rondingen ontmoeten elkaar en gaan naar drie unieke vormen die noch rond noch vierkant zijn. Een eenvoudige lijn van een donkere tint breekt de duidelijke kleur van het oppervlak.
 10. Fjordfiesta Schapenvel

  Vanaf € 279,00
  Fjordfiesta Schapenvel
  Vanaf € 279,00
  Het Schapenvel van Fjordfiesta is speciaal gemaakt om het comfort op de Scandia stoelen te verhogen. Hiernaast geeft het schapenvel een warme uitstraling aan het interieur. Het schapenvel is in twee afmetingen verkrijgbaar. De kleine uitvoering (L: 900 - 1000 mm) is geschikt voor de Scandia Nett en de grote uitvoering (L: 1000 - 1100 mm) is geschikt voor de Scandia Senior lounge stoel. Het schapenvel is in vier verschillende kleuren beschikbaar.
 11. Asplund Horizon - Field vloerkleed
  Vanaf € 1.815,00
  De Horizon serie van ontwerper Mattias Steinberg voor het Zweedse Asplund bestaat uit prachtige handgeknoopte karpetten waar een duidelijke horizon in het ontwerp verwerkt zit. Deze Field uitvoering geeft een akker, veld of landschap weer. Een speciale mix van woolsilk zorgt voor een mooi reliëf en schaduw effect op het kleed. Het Asplund Horizon - Field karpet is verkrijgbaar in twee afmetingen: 160x160 cm en 160x240cm. Het tapijt is zowel op de vloer te leggen als aan de wand te hangen als een waar kunstwerk.
 12. Asplund Horizon - Ice vloerkleed
  Vanaf € 1.815,00
  De Horizon serie van ontwerper Mattias Steinberg voor het Zweedse Asplund bestaat uit prachtige handgeknoopte karpetten waar een duidelijke horizon in het ontwerp verwerkt zit. Deze Ice uitvoering heeft een schilderachtig bevroren water in het ontwerp verwerkt. Een speciale mix van woolsilk zorgt voor een mooi reliëf en schaduw effect op het kleed. Het Asplund Horizon - Ice karpet is verkrijgbaar in twee afmetingen: 160x160 cm en 160x240cm. Het tapijt is zowel op de vloer te leggen als aan de wand te hangen als een waar kunstwerk.
 13. Asplund Horizon - Midnight vloerkleed
  Vanaf € 1.815,00
  De Horizon serie van ontwerper Mattias Steinberg voor het Zweedse Asplund bestaat uit prachtige handgeknoopte karpetten waar een duidelijke horizon in het ontwerp verwerkt zit. Deze Midnight uitvoering heeft een schilderachtig ontwerp van de nacht. Een speciale mix van woolsilk zorgt voor een mooi reliëf en schaduw effect op het kleed. Het Asplund Horizon - Midnight karpet is verkrijgbaar in twee afmetingen: 160x160 cm en 160x240cm. Het tapijt is zowel op de vloer te leggen als aan de wand te hangen als een waar kunstwerk.
 14. Hey-Sign Rug Woven gevolchten vloerkleed
  Vanaf € 859,00
  Het Hey-Sign Teppichgeflecht is een prachtig vloerkleed van gevlochten vilt banen in 5 of 10 cm breed en een dikte van 5mm. Het vloerkleed is verkrijgbaar in de afmetingen 70x200, 140x200 of 180x200cm. Optioneel zijn grotere afmetingen op aanvraag beschikbaar tot wel 350x400cm. Hey-Sign maakt prachtige 100% vilt producten zoals onderzetters, leuke accessoires en tassen. Zo ook dit Rug Woven gevlochten vloerkleed. Het materiaal heeft een fijne geluiddempende werking en verfraait het interieur. Hey Sign biedt opties uit wel 55 kleuren.
 15. Normann Copenhagen Confetti vloerkleed
  Vanaf € 1.210,00
  Het Normann Copenhagen Confetti vloerkleed is een kleurrijk tapijt van ontwerper Simon Legald. Legald haalde zijn inspiratie uit confetti en de vele kleurschitteringen die daarbij horen. Het resultaat is een serie exclusieve luxe vloerkleden verkrijgbaar in twee afmetingen: 200x300 en 300x400cm. Diverse kleuren zijn verkrijgbaar om zo de door jou gewenste sfeer te creëren in de kamer. De kleden zijn gemaakt van Bamboo Silk. Van een afstand lijkt het een mooi egaal kleurvlak en van dichtbij toont zich de rijkdom aan diverse kleuren wat dit tapijt zo uniek maakt.
 16. Normann Copenhagen Trace vloerkleed
  Vanaf € 535,00
  Het Normann Copenhagen Trace vloerkleed is een on-traditioneel kleed dat een zacht uiterlijk combineert met een strak grafisch patroon en bijzondere kleuren combinaties. Het kleed is gewatteerd en gemaakt van 50% wol met 50% polyester. De patronen in het tapijt zijn geïnspireerd door designpaar Sarah Böttger en Hanna Emelie Ernstin op de vloeiende lijnen en sporen in het zand door gras en riet. Het Trace vloerkleed is verkrijgbaar in diverse kleuren waarbij de voorzijde verschilt van de achterzijde (zie afbeeldingen).

16 Items Resulaten

per pagina

Design vloerkleed kopen

Bent u op zoek naar een vloerkleed van hoge kwaliteit? dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Sterk Online kunt u design vloerkleden kopen van vilt of wol. Grote of kleine vloerkleden brengen warmte in uw interieur en zorgen voor minder galm doordat de reflectie van geluid word verminderd. De hoge kwaliteit van onze collectie vloerkleden staat garant voor jaren plezier.

Design karpetten van bekende merken

In de Sterk Online collectie vindt u vloerkleden van bekende merken waaronder Asplund en Hey-Sign met ruime keuze. Ook kunt u hier Normann-Copenhagen vloerkleden vinden. De bekendste ontwerpers zoals Tom Dixon, Jonas Lindvall, All The Way To Paris, Thomas Sandell en vele anderen laten hun creaties zien, misschien wel op uw vloer.

Scandinavisch design vloerkleden

In Scandinavië zijn prachtige houten huizen de traditie waar het vaak in de winters erg koud is. Daarom zult u hier vaak prachtige vloerkleden zien. De vloerkleden zijn gemaakt van 100% wol of van vilt. Vloerkleden van Scandinavisch design en uitmuntende kwaliteit vindt u hier.

Heeft u een vraag over onze collectie vloerkleden neem dan contact op met de Sterk Online klantenservice.