MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.

Vloerkleden en karpetten van Scandinavisch design. Vervaardigd uit wol of 100% vilt. Kleurrijke verschijningen voor op de vloer in de kinderkamer, studeer- of woonkamer, van vilt tot zacht wol. De Asplund vloerkleden zijn gemaakt van wol en de Hey-Sign kleden van vilt.Bijzonder leuke vormen voor de kids maar ook nette kleden voor thuis of kantoor vindt u hier. Sterk Online is officieel dealer voor alle merken in haar collectie. Staat een product er niet tussen, vraag dan hiernaar via onze klantenservice.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Design vloerkleed kopen

Bent u op zoek naar een vloerkleed van hoge kwaliteit? dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Sterk Online kunt u design vloerkleden kopen van vilt of wol. Grote of kleine vloerkleden brengen warmte in uw interieur en zorgen voor minder galm doordat de reflectie van geluid word verminderd. De hoge kwaliteit van onze collectie vloerkleden staat garant voor jaren plezier.

Design karpetten van bekende merken

In de Sterk Online collectie vindt u vloerkleden van bekende merken waaronder Asplund en Hey-Sign met ruime keuze. Ook kunt u hier Normann-Copenhagen vloerkleden vinden. De bekendste ontwerpers zoals Tom Dixon, Jonas Lindvall, All The Way To Paris, Thomas Sandell en vele anderen laten hun creaties zien, misschien wel op uw vloer.

Scandinavisch design vloerkleden

In Scandinavië zijn prachtige houten huizen de traditie waar het vaak in de winters erg koud is. Daarom zult u hier vaak prachtige vloerkleden zien. De vloerkleden zijn gemaakt van 100% wol of van vilt. Vloerkleden van Scandinavisch design en uitmuntende kwaliteit vindt u hier.

Heeft u een vraag over onze collectie vloerkleden neem dan contact op met de Sterk Online klantenservice.