W:Form

W:Form is een Deens design merk dat leuke grafische posters maakt van FSC 170 gram papier in verschillende afmetingen. De posters hebben een decoratieve functie en daarnaast een educatieve functie voor kinderen. De posters van W:Form zijn leuk voor op de kinderkamer en natuurlijk ook voor de speelse volwassenen.

W:FORM design posters

W:Form is een Deens design merk dat prachtige grafische posters maakt. De ontwerpen worden geprint op FSC papier met een dikte van 170 grams. Ze worden in een koker verzonden zodat ze netjes blijven zonder kreukels. De design posters zijn ontworpen door Wenche Nevalainen. Hier komt ook de W in de merknaam vandaan. De design posters hebben frisse kleuren zodat ze de kamer leuk opfleuren.

 

Educatieve posters

Naast de decoratieve functie hebben de posters van W:Form ook een educatief element. De posters van W:Form zijn erg geschikt voor in de kinderkamer waar ze kennis leren maken met de atlas en de verschillende kenmerken van plekken op de aarde. Er zijn posters waar ze leren over dieren en voorwerpen. Wenst u een poster uit de W:Form collectie te bestellen die hier niet tussen staat? Neem dan contact op met onze klantenservice.