PAAS ACTIE 10% korting. Automatisch toegepast in je mandje. T/m 23 april!

Wijn en bier drink je niet zomaar. Je drinkt het uit een weloverwogen Scandinavisch design glas en maakt gebruik van design accessoires om te openen, schenken, koelen of presenteren.

15 Items Resulaten

per pagina
 1. De Eva Solo Decanter karaf met koelelement is zeer geschikt voor het serveren van witte wijn en rosé. Door de unieke schenktuit komt er veel zuurstof in de wijn waardoor deze verzacht en de aroma's vrij komen. Met name een rijke Chardonnay zal hiervan profiteren. Het koelelement dat je vooraf in de vriezer plaatst houdt de wijn lang koud. Er is ook een decanter beschikbaar zonder koelblok voor rode wijn.

 2. SALE
  Normann Copenhagen Wine & Bar schenktuit Normann Copenhagen Wine & Bar schenktuit

  Normann Copenhagen Wine & Bar schenktuit

  Special Price € 14,95 Regular Price € 20,00
  Normann Copenhagen Wine & Bar schenktuit
  Special Price € 14,95 Regular Price € 20,00
  Set van 2 schenkdoppen. Warmte, vochtigheid en humor zijn de essentiële kenmerken achter de 'Wine & Bar' serie. Ontworpen door Aurelien Barbry. Met de lancering van een druppelvanger, folie snijder en bier- en wijnopeners, biedt het Wine & Bar assortiment essentiële accessoires voor uw bar. Het kurk-gebaseerd Design is biologisch en bijzonder praktisch.
 3. Eva Solo Bag-in-Box karaf

  Vanaf € 49,95
  Eva Solo Bag-in-Box karaf
  Vanaf € 49,95
  De Eva Solo Bag-in-Box carafe is een drip-vrije karaf van 75cl die netjes in de koelkast past en direct op tafel geplaatst kan worden. Server de wijn vanuit deze mooie karaf en verras uw gasten zonder het etiket te laten zien met een heerlijk glaasje. Met of zonder hoes verkrijgbaar. De karaf is vaatwasmachine bestendig.
 4. Puik design Hat wijnkoeler
  € 24,95
  De Hat wijnkoeler van Puik design is geïnspireerd op een hoge engelse hoed en dat is duidelijk te zien. De isolerende werking van het materiaal houd de wijn langer op temperatuur en is daarnaast een erg leuke verschijning met humor. De Hat wijnkoeler is ontworpen door Ilias Ernst, is gemaakt van EPP en heeft een afmeting van 18x20cm.
 5. SALE
  Normann Copenhagen Wine & Bar fles opener Normann Copenhagen Wine & Bar fles opener

  Normann Copenhagen Wine & Bar fles opener

  Special Price € 14,95 Regular Price € 20,00
  Normann Copenhagen Wine & Bar fles opener
  Special Price € 14,95 Regular Price € 20,00
  Fles Opener. Warmte, vochtigheid en humor zijn de essentiële kenmerken achter de 'Wine & Bar' serie. Ontworpen door Aurelien Barbry. Met de lancering van een druppelvanger, folie snijder en bier- en wijnopeners, biedt het Wine & Bar assortiment essentiële accessoires voor uw bar. Het kurk-gebaseerd Design is biologisch en bijzonder praktisch.
 6. Georg Jensen Wijn onderzetters
  € 58,00
  <p>Gepolijst roestvrijstalen onderzetters van Georg Jensen voor wijnglazen, ontworpen door Thomas Sandell. Een prachtig item wat op een gedekte diner tafel niet kan ontbreken. 4 stuks</p> <p>&nbsp;Deze onderzetters zijn onderdeel van de gehele wijnserie van Thomas Sandell.</p> <p>&nbsp;OPMERKING: De onderzetters zijn niet geschikt voor warme dranken.</p>
 7. Functionals Bolder wijnkoeler / vaas
  € 129,00
  De Functionals Bolder is een stoer aluminium object bedoeld te gebruiken als wijnkoeler of als vaas. Wanneer je wel eens in een haven komt dan is de vorm waarschijnlijk wel herkenbaar. Ontwerper Chris Slutter haalde zijn inspiratie voor de Bolder wijnkoeler van een meerpaal (bolder). Terwijl de echte bolder een schip in de haven op z'n plek houdt, zorgt deze Bolder ervoor dat de wijn koel blijft wanneer je hem vult met ijs of dat de bloemen mooi staan gevuld met water.
 8. SALE
  Normann Copenhagen Wine & Bar kurkentrekker Normann Copenhagen Wine & Bar kurkentrekker

  Normann Copenhagen Wine & Bar kurkentrekker

  Special Price € 14,95 Regular Price € 20,00
  Normann Copenhagen Wine & Bar kurkentrekker
  Special Price € 14,95 Regular Price € 20,00
  Kurkentrekker. Warmte, vochtigheid en humor zijn de essentiële kenmerken achter de 'Wine & Bar' serie. Ontworpen door Aurelien Barbry. Met de lancering van een druppelvanger, folie snijder en bier- en wijnopeners, biedt het Wine & Bar assortiment essentiële accessoires voor uw bar. Het kurk-gebaseerd Design is biologisch en bijzonder praktisch.
 9. De Georg Jensen Indulgence lijn werd geboren uit een liefde voor entertainment. De meeste feestjes beginnen met een goed glas champagne. De champagne koeler zorgt ervoor dat uw bubbels koel blijven totdat de fles ontpopt word en het eerste glas is geschonken. De champagne koeler is gemaakt van gepolijst roestvrij staal en ziet er prachtig uit. De elliptische opening ziet er organisch uit en de hoek van de koeler houdt de fles op de perfecte hoek voor gemakkelijke verwijdering en vervanging. Een speciale champagnekoeler voor elke gelegenheid.
 10. De Georg Jensen Inculgence lijn werd geboren uit een liefde voor entertainment. De meeste feestjes beginnen met een goed glas champagne. De champagne koeler zorgt ervoor dat uw bubbels koel blijven totdat de fles ontpopt word en het eerste glas is geschonken. De Georg Jensen Indulgence Grande Champagne cooler bowl is een grote champagne koeler die is gemaakt van gepolijst roestvrij staal. De Grande wijnkoeler kan tot wel 3 flessen koelen. De elliptische opening ziet er organisch uit en zorgt ervoor dat de fles er gemakkelijk uit te halen is.
 11. SALE
  Normann Copenhagen Wine & Bar druip ringen Normann Copenhagen Wine & Bar druip ringen

  Normann Copenhagen Wine & Bar druip ringen

  Special Price € 14,95 Regular Price € 20,00
  Normann Copenhagen Wine & Bar druip ringen
  Special Price € 14,95 Regular Price € 20,00
  Set van twee druipringen. Warmte, vochtigheid en humor zijn de essentiële kenmerken achter de 'Wine & Bar' serie. ontworpen door Aurelien Barbry. Met de lancering van een druppelvanger, folie snijder en bier- en wijnopeners, biedt het Wine & Bar assortiment essentiële accessoires voor uw bar. Het kurk-gebaseerd Design is biologisch en bijzonder praktisch.
 12. Georg Jensen Wijn Giftbox
  € 129,00
  Een mooie giftbox van Georg Jensen met een kurkentrekker, flessenstop en schenktuit. Dit is het perfecte cadeau voor iemand die van wijn houdt.
 13. SALE
  Normann Copenhagen Wine & Bar folie snijder Normann Copenhagen Wine & Bar folie snijder

  Normann Copenhagen Wine & Bar folie snijder

  Special Price € 7,95 Regular Price € 12,50
  Normann Copenhagen Wine & Bar folie snijder
  Special Price € 7,95 Regular Price € 12,50
  Folie Snijder. Warmte, vochtigheid en humor zijn de essentiële kenmerken achter de 'Wine &; Bar' serie. Ontworpen door Aurelien Barbry. Met de lancering van een druppelvanger, folie snijder en bier- en wijnopeners, biedt het Wine & Bar assortiment essentiële accessoires voor uw bar. Het kurk-gebaseerd Design is biologisch en bijzonder praktisch.
 14. Georg Jensen Wijnkoeler
  € 120,00
  Bijzondere wijnkoeler van Georg Jensen, gemaakt van gepolijst roestvrijstaal. Ontworpen door Thomas Sandell. Deze wijnkoeler is onderdeel van de gehele wijnserie van Thomas Sandell. OPMERKING: Dit product heeft geen koelfunctie, maar het dubbel gelaagd roestvrijstaal zorgt voor een isolerende werking zodat de drank langer gekoeld blijft.
 15. SALE
  Puik-Art Alfred Bottle Opener flesopener Puik-Art Alfred Bottle Opener flesopener
  Puik-Art Alfred Bottle Opener flesopener
  Vanaf € 24,95
  De Puik-Art Alfred flesopener dankt zijn naam aan een leuk feitje uit het verleden, gevonden door de ontwerpers van deze bottle opener Nieuwe Heren. Alfred Louis Bernardin patenteerde zijn ontwerp van een flesopener in 1893. Slechts 6 maanden later deed William Painter dit ook, kreeg het patent en staat bekend als de bedenker van de opener. Nieuwe Heren zet Alfred Louis Bernardin even in de aandacht door dit mooie ontwerp van een flesopener naar hem te vernoemen. De Alfred flesopener voor Puik-Art is een mooi grafisch ontwerp gemaakt van metaal met een coating van zwart of goud kleur.

15 Items Resulaten

per pagina