Comfort

Een interieur zonder comfort is niet erg fijn om je dagen in door te brengen. Met prachtige design vloerkleden en kussens maak je je ruimte huiselijk en warm. We hebben een prachtige selectie voor je klaar staan in onze collectie. Mooie wooncomfort accessoires uit Scandinavië van merken als Asplund en Normann Copenhagen.

Blader door de categorie wooncomfort

Design Kussens

Design Kussens

De collectie design kussens bestaat uit verschillende comfortabele kussens van stof of wol en daarnaast hebben we een selectie platte stoelkussens voor extra zitcomfort.

Shop kussens

Design Plaids

Design Plaids

Mooie design plaids voor wat extra warmte op de bank.

Shop plaids


Design vloerkleden

Design Vloerkleden

Onze collectie Scandinavische design vloerkleden zijn van zeer hoge kwaliteit. We hebben een selectie vloerkleden van handgeknoopt Nieuw-Zeeland wol en van 100% vilt. Bekijk onze collectie van verschillende merken als Asplund, Hey-Sign, &tradition en Normann Copenhagen.

Shop vloerkleden 

Selecteer uw categorie naar keuze om de producten te bekijken

Klik hier om terug te gaan naar wonen
 


Design comfort accessoires

Een goed ingericht interieur bestaat natuurlijk niet alleen uit mooie meubelen. Mooie accessoires met een hoge comfort factor zoals kussens, plaids en vloerkleden maken je huis leefbaar. Comfort accessoires uit onze collectie bestaan vaak uit wol en hebben een hoge geluid dempende werking waardoor de ruimte minder galmt. Dat is een fijn bijkomend voordeel.

 

Scandinavisch design comfort

Onze accessoires voor comfort zijn geselecteerd op de hoge kwaliteit en de tijdloze uitstraling. Scandinavisch design staat bekend om haar ingetogen karakter. Toch vind je hier leuke eye-catchers om je interieur mee op te fleuren. Heb je vragen over onze comfort artikelen? Neem dan even contact op met onze klantenservice.