Zakelijk design shoppen

Bij Sterk Online kunnen zowel particulier als zakelijke klanten naar hartenlust design shoppen en genieten van leuke voordelen bij grotere aantallen.
zakelijke offerte

Scherpe zakelijke offerte

Is jouw keuze gevallen op producten uit onze mooie Scandinavische design collectie dan komen wij je graag tegemoet met een mooi prijs voorstel. Hoe groter de order, hoe scherper de prijs.interieur design

Interieur design

Sterk Online heeft een samenwerkingsverband met gerenommeerde architecten en interieur vormgevers. Na het kennismakingsgesprek zetten we de architect in die het best past bij jouw stijl wensen en maken we een mooi ontwerp voorstel dat past binnen het budget.relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Bij Sterk Online ben je aan het juiste adres als het gaat om relatiegeschenken. De mooie accessoires van hoge kwaliteit geven een grote blijk van waardering aan werknemers en relaties. Wij verzorgen zowel scherp geprijsde bulk orders als mooi verzorgde pakketten.

Zakelijk account


zakelijk account

Voordelen van een Sterk Online zakelijk account


  • Automatische scherpe korting in de winkelwagen berekend
  • Al jouw aankopen overzichtelijk in 1 omgeving
  • Drop shipment optie in betaalproces
  • Geen minimale afname

Vraag nu een account aan 

Contact

 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Een medewerker staat graag voor u klaar om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek of voor het maken van een offerte. Wens je advies of wil je sparren over wat ideeën? Geen vraag is ons te gek.

Neem contact met ons op

 

Wij hebben reeds geleverd aan

 

tommy hilfiger
canon
idna
schiphol airport
the playing circle
uw bedrijf aanmelden