MAGAZIJN OPRUIMING! Kortingen tot wel 40% zolang de voorraad strekt. Klik hier om de selectie te bekijken.
‍‍

NORR11 Actie

Sterk Online heeft als geselecteerde NORR11 dealer een aantal acties lopen. De aanbiedingen gelden t/m 31 juli dus wees er snel bij!

norr11 fin actie

Gratis Fin bijzettafel

Bestel een Mammoth Fluffy of Elephant lounge stoel uit de collectie van het Deense NORR11 en krijg een Fin bijzettafel t.w.v. 399,- euro cadeau. Het onderstel van het ontwerp van de Fin past perfect bij die van de lounge stoelen. Selecteer jouw eigen afwerking van het massief eiken hout.

Hoe maak je gebruik van deze actie? Surf snel naar de Mammoth of Elephant stoel en selecteer hier eenvoudig jouw uitvoering van de Fin. Deze wordt dan gratis toegevoegd aan jouw winkelmandje.

De actie loopt t/m 31 juli 2019.

Shop Mammoth

Shop Elephant

Langue Original stoel 5 = 6

De NORR11 Langue Original eetkamerstoel is een prachtig ontwerp met een houten onderstel en een kunststof kuip. De grote hoeveelheid aan beschikbare kleuren maakt dat deze altijd passend om jouw tafel te verkrijgen is. De promotie die we bieden maakt de aanschaf van deze stoel nog leuker. Bij 5 stoelen krijg je de 6e er gratis bij!

Hoe maak je gebruik van deze actie? Surf snel naar de Langue stoel en selecteer 5 items in jouw kleur, vink het actieblok aan en je krijgt de 6e er gratis bij.

Ook deze actie loopt t/m 31 juli 2019.

Shop Langue original

norr11 langue actie

Vragen over deze campagne?

Heb je vragen over deze actie of hulp nodig bij je bestelling? Ons team staat natuurlijk graag voor je klaar. Surf naar onze klantenservice pagina en neem contact op.